Çıkmaz sokaklar.
1000k
Melike
Pelesirin aslında bir zehirdir, mikrop vücudu sarmış ise o mikrobu ancak pelesirin temizleyebilir. Fakat mikrop ölmesine rağmen hala pelesirin kullanmaya devam edersen, yani doz aşımı yaparsan bu sefer aynı pelesirin seni zehirleyecektir. haddinde olan her şey şifa demektir, haddini aşan her şey ise zehir...
Melike
Bozuk psikoloji, bozuk maneviyat üzerine bir de akran zorbalıkları. Un bozuk, hamur bozuk fırından ne çıkabilir?
Melike
Saçmasapan insanlar ile uğraşmak istemiyorum. Neden izah edemeyeceğimiz derecede iğrenç karakterli (şüpheli) hocalara, asistanlara tahammül etmek zorundayız ya? Sırf kıdemli diye ne diyorsa evet, o hata yapıyorsa yine de özür dile, her şeyine eyvallah.. Ayıya dayı demediğin an işlerini aksatıyor, takıyorlar kafayı. Geçcek geçcek diyoruz, atlatınca onlara benziyoruz. Bu düzen bitmek bilmiyor.
Melike
Bu tagcılar iyiler hoşlar da yine de ben hep geriliyorum
Melike
1990 yılında Türkiye’de yayımlanmayan, orijinali Fransızca ‘Türkiye’de Sabetayizm’ adlı bir belgesel varmış. Ana konuğu olan aynı zamanda anlatıcısı da olan Ortaylı birçok konuyu (Sekülerizm, Kamalizim, Sabetayizm) çarpıcı bir şekilde ele almış. O dönemdeki başörtüsü zulmünün mimarlarının imzasından oluşan bu belgeseli bulmak şarttır
Melike
Kar yağıyorrr. Nolur tutsun nolur tutsunn
Melike
Bir yazı yazmıştım, unutmuştum bile ben. Arkadaşım dediki çok anlamlı arada okuyorum. Dedimm ne anlatmıştım acaba?? Arıyoruz arıyoruz bulamıyoruz. Silmişim, gönderiyi sildiğimi hatırlıyorum ama çöp kutusunda da yok. Neden sildin diyor. Ne bileyim ileti temizleme perileri gelmiştir belki. Dedi çok güzeldi. Neden silersin ki neden yani? Genel tema hepimizin hayatının kitap olduğunu ve hayatımıza yeni giren insanların kitabın tam ortasından başladığını bazıları en başında dâhi olsa yarım bırakabileceğini vs vs.. Ama bir yere bağlıyordum DAA NEREYEE onu hatırlamıyorum işte.