Her şey değişir, ayak uydurmaya çalış
2025 39. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2025 00:03
Büyücüsavaşı. Danışmanlar ve Krallar serisi üçüncü kitabıyla tek kelime ile MÜKEMMEL bir final yapıyor. Öyle bir savaş düşünün ki, bu evrende yapılmış ya da yapılabilecek nice savaşların içerisinde en büyük ve en kudretlilerinden birisi olsun; Tek bir kelime ile koca bir ordunun kemiklerinin un ufak olduğu, bir el hareketi, bir bakış ile yüzlerce savaşçının ruhunu teslim ettiği, bir ışık huzmesinin, güneşten bile yakıcı, karanlığı sanki sonsuza kadar aydınlatacakmış gibi parladığı; ama bunların hiç birisi önemli değil. :) Böyle bir savaş, Halruaada günlük bir kavga kadar önemli. Asıl Büyücüsavaşı, kalplerde, ruhlarda, ve akılda veriliyor. Öyle güzel, öyle heyecanlı ve öylesine epik bir hikaye okuyoruz ki bu kitapta, her sayfası aksiyon, her sayfası bir bulmaca, her sayfası MÜKEMMEL! Yok, sanmıyorum. Unutulmuş Diyarlar gibi bir evren, sanki, bir daha asla böyle bir evren okuyamayacak gibi hissediyorum. Bu nasıl güzel bir fantastik kurgu evrenidir! MÜKEMMEL YAAA MÜKEMMEL! Keşke hiç bitmese :,)
BüyücüsavaşıElaine Cunningham · Phoenix Yayınevi · 20049 okunma
Bir zamanlar en sevdiğim yazar (hatta onun gibi yazabilmek isterdim hala da isterim) ve en sevdiğim serisi... Üzerinden yıllar geçmiş belki de tekrar okumanın vakti gelmiş :)
Goingtomyway
Bihter hn. ilginiz için çok teşekkür ederim. Elaine Cunningham benim de son bir kaç zamandır (kitaplarını okuduğumdan beri :D ) çok beğendiğim yazarlar arasında yerini aldı. Müthiş bir kalemi var ve fantastik kurgu işini çok iyi hazmetmiş. Çok sıkı bir okur sayılmam, yeni yetmelerdenim :) fantastik diyarları bilgisayar oyunlarından, film/dizilerden biliyor, az buçuk da geçmiş zamanda frp oyunculuğu yapmış birisi olarak bu çıkarımı yapacak cesareti kendimde bulabiliyorum. Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. Yakın zamanda sizi de "incelemelerimle" değerlendireceğim mutlaka :) Sevgiler.