2025 95. kitabı
Ben kitabın daha ilk sayfalarında sonuna dair öyle bir spoi yedim ki Yemin ediyorum füzeye bile gerek kalmadan öldüm. Canım arkadaşım kendini acilen belli et yorumlarda Zaten o karakter için içimde bir şeyler vardı. Ama ne bileyim ben bu kadarını beklemiyordum. Şeytan bile şapka çıkarmıştır o derece Kitap boyunca bildiklerimi okuduklarımı hangi dağa taşa bayıra anlatayım bilemedim. Bu kız size ne yaptı ya ne yaptı! Çocuk yaşında inanmadığı üstü kapatılan intihar süsü verilen o durum için hayallerinden vazgeçti. Gerçekten içim yana yana okudum, tabi biraz da kızarak Ama öte yandan biri var ki Allahım, böyle kaptana can kurban! Hani çapkın olurdu bunlar!? Adam görmeden 7 yıldır mesajlaştığı kadını aldatamıyor. Hayır duyacak diye de aklı çıkıyor. Tamam durun baştan başlıyorum hemen yoruma. Balca Zorlu, daha henüz 7 yaşındayken kan kardeşi olduğu Nazlı'nın ölüm haberiyle daha doğrusu intihar ettiği haberiyle sarsılır. Ve buna o küçük yaşında bile inanmaz. Hatta hayali olan Güzel Sanatlar Fakültesine bile gitmeyip böyle vakalara bakmak arkadaşının hayatını değiştiren olayı da araştırmak adına Adli Tıp okur. Hayat ya bu hani gerçeklerde illa ki gün yüzüne çıkar ama çıkmak için bir fırsat bekler. İşte tam olarak öyle bir fırsatta Balca'nın ayağına gelir. Tıp fakültesinde okuduğu o dönemde Ulusal Güvenlik ve İstihbarat Teşkilatından gelen gizli bir teklifle küçük yaştan itibaren gölge ajan olarak yetiştirilir. Ya şimdi o kadar çok ayrıntı ve detay var ki, birini söylesem diğerini neden söylemedim diyeceğim. Çatlıyorum inanın şu kitabı anlatmak için ama spoi vermekten de korkuyorum. Balca 'ya asla göremeyeceği ama sadece konuşacağı bir İstihbarat Ajanı atanır. Ali Cihan yani Kavur lakaplı ajan Durun spoi sayılmaz umarım kendisi aslında abisinin en yakın arkadaşı Offf nerelere düştük biz Hatta durun öyle ölmezsiniz daha ağır bir bomba lazım size Ali Cihan ve Balca'nın ailesi ikisi de birbirine çok yakın ve bu ikilinin evlenmesi adına da fena halde baskı yaparlar. Ali Cihan da en son gittikleri yerde de hem Balca'nın hemde kendi annesinin baskısına dayanamayıp, Balca'ya sevgililik rolü yapalım. Birbirimizi tanıyormuş gibi yapalım der. Eee zaten Balca Ankara'ya geri dönecek. Hiç değilse aile daha fazla ısrar etmez düşüncesiyle kabul eder. Ama gelin görün ki bu ikilinin aslında 7 yıldır aşık oldukları ölüp bittikleri kişileri öğrendikleri o sahne yok mu Off çok güzeldi. Ben şimdi Yalvaç ve Göçebe'yi okumak istiyorum. Kendilerini nasıl affettirecekler Balca 'ya acayip merak içindeyim. Gerçekten çok içim gitti Balca' ya Okuyun! Alın ve hemen okuyun ama rica ediyorum Ali Cihan'dan uzak durarak okuyun.
Kızıl GerdanPınar Salman · Pukka Yayınları · 2025208 okunma