2025 92. kitabı
Serinin ikinci kitabı ile geldim. Ve kesinlikle bu kitap favorim. Ilk kitabı da çok çok sevmiştim ama yine de Noah daha bir şekerli fındık geldi bana:) Karakterlerler daha baskın bir şekilde anlatılmıştı( buna rağmen asla sıkılmadan devam ettim) Hani böyle çıtır çerezlik kitaplar olur ya hah bu kitap, hatta bu seri. Yoğun kurgular sonrası bu tarz okumalar yapmayı çok seviyorum. Hem tatlı bir hikaye okumuş oluyorum hem de rs girme durumumu ortadan kaldırıyorum. Hazel'in otuz yaş krizine giriş yapmak üzere olduğu kısım ne eksik ne fazla yazılmış( kurgu olsa da gerçekliğe dayanıyor, evet malesef öyle bir dönem yaşıyoruz) Tema olarak sevdiğim bir alan, bir gündeee bitirdim yaaa bir gün de. O kadar akıcı kiiii. Iki karakteri de ayrı ayrı çok sevdim, Hazel'in o kendine has tavırları ve ince düşünceleri. Noah zaten ayyy hiç bilinmedik bir adam çıkması, belliydi yaa tatlı, ince düşünceli biri çıkacağı belliydi ama yine de geçmişini okuduktan sonra bazı kısımlar da şaşırdım. Aile kavramını ve kendine olan keskinliğine üzüldüm. Noah ve ailesi yaaa hepsini sevdim( sıcacık tatlı bir aile) İkilinin kitap evinde notlar bulması ile başlayan dedektifçilik oyununun sınırları aşka doğru yol alması evet tahmin edilebilirdi, yine de okumak keyifliydi. Diğer kitapta ki Logan'ı burada da okumak ise benim için artı bir hamle idi. Karakterlerin kendilerini bulma ve kasabanın o samimiyetini tekrardan okumak güzel hissettirdi. Tam bu zamanların kitabı, kesinlikle tavsiye ederim.
Tarçınlı Rulo KitabeviLaurie Gilmore · Juno Kitap · 2025525 okunma