2025 189. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2025 02:34
Çaylak ~ M. Rise . Ara vermeden ikinci kitapla devam ediyorum! Farklı türler o kadar iyiydi ki bu kitapta! Türler açısından aşırı zengindi ve evrenin güzelliklerini göstermek isteyen Jay’in bizi Su Nemf’leriyle tanıştırdığı sahne inanılmaz büyülüydü. Savaşın ortasında kalmamız ve her geçen gün öğrendiklerimizle bu kitapta heyecan daha da arttı ve Jay daha da karizmatikleşti. Benim alakalı alakasız her konuyu Jay Sullivan’a bağlamam Marcus karakterini daha çok okumak bana o kadar iyi geldi ki! Müthiş bir arkadaştı ve Sam ile shipledim gitti! Marcus’a sarışın denildikçe ısrarla açık kumral demesine bayılıyorum. Sam ve Marcus ikilisi beni aşırı heyecanlandırıyor. Hatta bu kitaptaki arkadaş grubu ve tüm çiftler beni aşırı heyecanlandırıyor. Minik orman perisi Akila ve Jay sahnesi sürekli gelecek için hayal ettim ve her bir saniyesinde gözlerimden kalpler fışkırdı. Gelecekten bir parça olması için bolca dua ettim resmen Jay’in sakladıkları başımıza bela olacak gibi ama hadi hayırlısı modundaydım kitap boyunca. Diğer yanda Diana bende bolca sansürlü konuşma isteği uyandırıyor imdatt! Eğitim kısımlarına bayıldım! Avcılar beni inanılmaz etkiliyor ve Başavcılar artık hassas noktamLaura ve Kaleb ikisinin nefreti ve aşkı inanılmazdı! Laura zaten Sullivan ailesindeki ikinci ve sonuncu favorimdi. O kadar keyifli ve kendine has bir karakter ki gönlümdeki favori kız kardeşler arasında yerini aldı. Ayy bir de yeni karakter kilidi açıldı. Malcom Alec. Başımıza çok iş açacak gibi… Ama hiçbiri Jay ve Annabelle ikilisinin arasını açacak sır kadar korkutmuyor beni. Avcılar, cadılar ve fırçaların ötesinde bizi “evimiz” tarafından yıkılmak bitirir ve asla hazır değilim. Sonu ise… Tam kaçıyoruz derken başımıza gelenler Geri kalan her şey üçüncü kitap Avcı’da saklı!
ÇaylakM. Rise · İndigo Kitap · 20252,150 okunma