2025 90. kitabı
Merhaba kitap severler; Size Prof. Dr. Celal Şengör'ün söyleşi kitabıyla geldim. Nazan Arısoy'un sorularıyla harmanlayan cevaplar sanki profesörün karşılıklı sohbet ediyorum hissine kapıldım. Samimi, zengin cevaplarıyla zaman zaman dönemin sosyal yapısının dışında toplumsal olaylara bakış açısını aktarırken ülkenin siyasi durumunu, kendi hayatından, Atatürk'ten, bilim, din, eğitim gibi konuları vurgularken sizi okuyucuları düşünmeye de sevk ediyor. Nazan Arısoy'un röpörtajıyla birlikte Profesörün cevaplarında zengin, renkli donanımı, kıvrak zekasıyla doyurucu bir şekilde kısa ve net aktarırken her konuya hakimiyeti hayrete düşürüyor. İçeriğindeki konu başlıkları Celal Şengör'den sormadım ama anlattım Celal, gerçekten her şeyi cevaplar mı? Sormaktan korktuğum sorular... Bilim, İlim, Yapay zekâ dünyası ve daha fazlası Dünya, Uzay ve Gezegenler üzerinde hasbihal... Siyaset, Liderlik ve daha fazlası Atatürk Hakkında çok şey Olmasaydı, Ne olurdu? Celal Şengör'e özel sorular jeoloji Profesörü Celal Şengör ne diyor? Türkiye gündemi değerlendirmesi Kitap , ve sevgiyle kalın... #Sormadınamaanlattım kitapfisiltisi sevtap @ucuncugozyayinevi @a.m.c.sengor @nazanarisoy_ #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#etamin #fyp#kitapoku #reklam#değil #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2025 Okuma Raporları
Sormadın Ama AnlattımCelâl Şengör · Üçüncü Göz Yayınları · 202569 okunma