Puan vermedi·712 syf.····Okunma: 13 Ekim 2025 02:01 Lider ~ M. Rise
Seriye veda vakti geldi! Çok kısa sürede nefes almadan okudum demem asla yalan olmaz çünkü gerçekten 3-4 gün aralıksız Av serisinin evrenindeydim. Ama Lider beni ayrıca heyecanlandırdı çünkü serinin önceki kitaplarını uzun zaman önce okumuştum. Lider ise ilk okumam olacaktı ve öyle heyecanlıydı ki!! Tam bir final kitabıydı. Okumak istediğim her şeyi hatta daha fazlasını yaşadım.
Tetrad Günü yaklaştıkça her şey daha da karışıyor ve unutulan geçmiş ortaya çıktıkça aşk, ihanet, doğrular ve yalanlar birbirine giriyor. Alınması gereken intikamlar, pişmanlıklar ve karşı konulmaz bir aşk var. Üçüncü kitaptaki katliamın ardından Annabelle’in intikamı ve Jay’in sonsuz aşkı karşımızdaydı. Sürünen bir Jay okumak mı? İnanılmazdı! Her şeyin bir nedeni olmasını çok istedim ve onun her şeye rağmen Belle’ini araması mükemmeldi.
Kaç hayat olursa olsun Jay ve Belle hep birbirine aşık olacakmış gibi bir his Jay her zaman Belle’ini bulur.
Annabelle’in yaşadıklarını ve hayal kırıklığını hayal bile edemiyorum. Hatırladıkları, içinde kaldığı durum ve ihanet hissi çok zordu. Bir anda arkadaşlarından ve aşkından oluşu diğer yanda intikam hissi çok ağırdı. Ama en çok yılbaşı gecesi yaşadığı yalnızlık hissini aşamıyorum
Son kitap tam bir nefretten aşkaydı.İlk kitapta yaşanan bir sahnenin asıl vurgulanan yeri bu kitapta ortaya çıkıyor. Mesela o makarna sahnesini unutamayacağım. Güzel ve Çirkin filmi izleyen çocuk Jay ve Annabelle. O yaşların masumiyetini yaşayamamaları kalbimi parçaladı.
Brandon ve Darla ikilisini okumak için çıldırıyordum ve finalde bana bunu verdiğin için teşekkürler sevgili yazar! Arlow ve Brandon kankalığına bayıldım bu arada Tüm çiftler o kadar iyiydi ki! Özellikle Marcus bebeğim sen müthiş bir arkadaşsın! Her detayıyla serinin en ama en iyi kitabıydı!
Bir diz çökme sahnesi vardı ki yıllar geçse bile unutamayacağım!
Bu seri kalbimdeki en özel kitaplar arasında yerini aldı. Defalarca okunur ve şiddetle tavsiye edilir!