Bu aralar hayatımda çok güzel kişisel gelişim kitapları dahil ettim bu eserde onlardan birisi gerçekten yaralarımızı nasıl saracağımızı ve yeniden nasıl parlayacağımızı anlatıyor. Bizleri böyle sıkmadan ders veriyormuş niteliği hissettirmeden aktardı diyebilirim. Her satırı okurken “evet bunu da yapmıştım, evet böyle olmalıydı” dediğim çok yer oldu. Her satırın altını çizmek sizlere okumak isterdim.
Bu aralar hissettiğimiz aslında çoğu insanın çoğu zaman hissettiği duyguları yüzümüze tek tek çarptı. Ama bu insanı kendisine getiriyor bence bazı gerçekleri başkasından duymak ve doğruluğunu bilmek iyi hissettirdi. Zayıflık göstergesi diye göstermediğimiz sakladığınız yaralarımızı, duygularımızı, güçlü görünme çabamızı anlatıyor. Bazı kültürlerde suskunluk iletişimsizlik olarak algılanıyormuş. Bazı ülkelerle iletişimin iletişimsizliği nasıl olduğunu incelemiş. Bizim ülkemizde ara tonlara yer yoktur ya susarız ya patlarız. Yani ya iletişim kurarız yada hiç kurmayız. Bu gibi örneklerle desteklenmiş, bizlere çok güzel huzurlu bir okuma ortamı oluşturulmuş.