Buyuk Defter Uclemesinin Etkisi
2025 18. kitabı
Okunma: 19 Ekim 2025 16:22
“evrendeki en ise yarar terapi teknigi” adli bir videoya tiklamis bulundum ve bir kitaptan bahsetmeye basladi. Bu kitaptan. Konusu ve olacaklar ilerleyis direkt ilgimi cekti, durdurdum videoyu kitabı aldim 2 gun sonra okumaya basladim. Basladigim gunun sabahinda disarda yururken otobus beklerken her an okumadan durduramadım kendimi. Bagimli olmusum, dopamin cukurundayim ve tek dopaminim o an oymus gibi dengelenmeyi dahi bekleyemeden evde de surekli okudum. Gece ilk bolumu bitirmek icin yatmadim. bitince ne olacak diyip ikincinin basini okudum ve bırakıp yatarken sonraki gunun planini yaptim: sadece kitap okuyacagim baska bir konuyla ilgilenmeyecegim. Oyle de yaptim 360 da kaldim son 10 20 sayfayı ve incelemesini yarına sakladım. Bugun de bitirdim ve gercekten ilginc surukleyici akici ve surekli kafada olasiliklar donduren vay demeye firsatin olmadan lan dedirten, oh demeden inandigin gercegin -aslinda gercek olmayan- yalanini kabul etmek istemedirten ve en sonunda saf gercegini bize sunan bu ucleme hala aklimda anlatilanlarin ve perde arkasinin dusunduruculugu ile birlikte. #k:29512agot Agota Kristof
Büyük Defter - Kanıt - Üçüncü YalanAgota Kristof · Yapı Kredi Yayınları · 20258,4bin okunma