2025 119. kitabı
Bu kitapla bu evrene neden aşık olduğumu bir kez daha gördüm Çok çok güzeldi Kan ve Kül evreninde en sevdiğim çift; Sera ve Nyktos Serinin kitapları ne kadar kalın olursa olsun başladığınızda sizi içine öyle bir çekiyorki kitap akıp gidiyor. Sonu da harika bitti. Kötü bir final değil bu sefer ve artık hikayenin sonuna yaklaştığımızı hissettim. Onlar için çok mutluyum inşallah devamında bizi üzecek durumlar yaşanmadan biter diye dua ediyorum Ayrıca bu kitapla birlikte Seraphina sonunda yükseldi ama ne yükseliş bu olayın sonunu merak ediyordum ve nihayet görebildik. Kalpsiz Nyktos’un değişimi, sahiplenişi, çaresizliği, sevgisi öyle içime dokundu Favorimsin . Konusundan da biraz bahsedeyim ama önceki kitapları okumayanlar için spoiler olabilir . Çiftin bir önceki kitaplarının sonunda Sera’nın içinde olan bir şey Kolis’i onları yok etmekten ve Sera’daki hayat kıvılcımlarını almaktan kurtarmıştı ama bu kurtuluş başka bir esareti peşinde getirdi. Şimdi Kolis, Nyktos’i esir alırken artık onun için en kıymetli olan Sera’yı da bir kafese kapattı. Sera artık onundu ve eğer yalan söylemiyorsa onun için herşeyi yapmaya hazırdı. Sera ise bir taraftan Nyktos’ı nasıl kurtaracağını düşünürken Kolis’in ilgisine tahammül etmesi çok zordu ama rol yapmaya devam etmek zorundaydı. Kolis’i durdurmak, diyarları kurtarmak ve Çürüme’ye son vermek için buna mecburdu. Uzun bir süre bu mücadeleyi verdikten sonra anlık gelişen bir olayla Sera içindeki muazzam gücün ne kadar büyük olduğunun farkına vardı ve gerekeni yaptı. Nyktos’a kıvılcımları verebilmek için bir şans daha yarattı fakat bunun kendi sonu olduğunu biliyor. Nyktos için ise artık ne tanrılar, ne diyar, ne de çürüme önemliydi. Eğer Sera yok olacaksa bütün evren de yok olabilir, umrunda değildi. Tek gayesi Sera’yı hayatta tutmaktı. Ve işte zamanlarının tükendiği o anda Nyktos’ın verdiği karar hepsini kurtarabilecek mi dersiniz? Çok daha fazlasıyla birlikte okuyup öğreniyoruz
Tendeki AteşJennifer L. Armentrout · Dex Kitap · 202544 okunma