Kitabın arka kapağını kapattı. Düşündü. İçi daralmıştı. İnsan her zaman bir Cenkte miydi? Yaşamla ,ölümle, başkalarıyla, kendisiyle, geçmişiyle, geleceğiyle, töreyle, ait olduklarıyla, ait
kitabın arka kapağını kapatacağına ön kapağını kapatsaymış daha isabet olurmuş!!!! kocaman bir PİS HERİF lafı döküldü sabah sabah!!
bi arkadaşımın bu adamın kitabını başkaları okumasın diye yırtıp çöpe attığı günü hatırladım nedense!!! iğrençliğin ve edepsizliği aleni yazmanın dozajı neyse artık bu eylemi yaptıracak kadar..
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım? Bağırıp çağırmışsınız yazımın altına. İlki bu kadar samimiyeti nereden buluyorsunuz ki samimi olmak bile kimseye bağırıp çağırma hakkını vermez. İkincisi de sakin ve ne demek istediğinizi açıklayarak konuşursanız bende size bir cevap verebilirim. Kimseyi anlamadan, dinlemeden konuşmak istemem.
Şuna inanıyorum ki, insan dıştan gelen her şeyle mücadele etmeli ama kendisiyle olan cenke bir son vermeli artık. Kendimizle savaştığımız sürece daha da zorlaştırıyoruz işleri.
Anladığım kadarıyla Mungan şiirlerinde olduğu kadar hikayelerinde de çok başarılı. Güzeldi. Eline sağlık :)