2025 226. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2025 01:32
Aslında kitabın konusunu kısaca anlatmam gerekirse kitaptaki Dani karakterinden bir alıntı yapmam yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 'Şunu açıklığa kavuşturalım. Göz kamaştırıcı bekar bir milyarder batmakta olan kitapçığına geliyor, evlenme teklifinin yanı sıra işini kurtarmak için bir kereye mahsus on milyon dolar ödemeyi teklif ediyor, seni öğle yemeğine çıkarıyor, senin olabilecek dev nişan yüzüğünü gösteriyor, onu restoranı da ektikten sonra seni alması için polis çağırıyor.. ve bir de üstüne kaçarken geride bıraktığın yemeği sana getiriyor. 'Aynen kitap tam da bu şekilde başlıyor. Kitaplar içinde kitaplar geçen kitaplara hastayım. Anam ne çok kitaplar dedim! Emery baba yadigarı kitapçıyı ayakta tutmaya çalışıyordu. Ancak karşısına açılan yeni ve daha iyi bir kitapçı onun işlerini tamamen bitiyor. Ne yapacağını bilmeyen Emery artik bir de Callum dan gelen teklifi düşünmek zorunda. Callum ise para babası erkek karakterimiz. Aile mirasından olmamak için anlaşmalı bir evlilik yapmanın peşinde. Hikaye size tanıdık geldi mi? Evetttt! Bir çoğumuzun sevdiği o #anlaşmalıevlilik klişesi.. Adamın zenginliği o kadar ulaşılmazdı ki ne istese anında oluyordu. Adamı sevdim ama egosunu asla! Emery bayağı direndi. Sonrası malum bildiğiniz gibi. Callum ile alakalı tek sevdiğim şey evindeki kitaplık olabilir. Acayip itici ve ortaya çıkanlarla korkak olduğu da tescillenmiş oldu. Sert donuk olacağım diye adi olmak ne zamandır havalı? Kitapta Emery karakterinin dik duruşuna ve ters cevaplarına hayran kaldım. Sonunda ahmak olmayan bir kadın karakter! Gerçi sonda ufaktan bir ahmaklık oldu ama onu görmezden gelebilirim sanırım. Kısacası orta şeker bulduğum bir klişeydi. İçinde bolca yetişkin içeriğe yer verildiğinide söyleyip kaçayım!
Milyon Dolarlık YalanJ.T. Geissinger · İndigo Kitap · 2025245 okunma