···Okunma: 20 Ekim 2025 13:57 Serinin beşinci kitabını bitirmiş bulunmaktayım. Son kitabını da okuyunca seriyi tamamlamış olacağım. Konumuz serimizin klasiği anlaşmalı evlilik. Farkımız şu, Lex gafil avlanmamak adına büyükannesinin bilgisayarına sızıp kiminle evleneceğini öğreniyor. Dolaylı yoldan kızla tanışma fırsatını yakalıyor. Kendisi bir kontrol manyağı evet ama bunun sebepleri var. Lex Raya'yı daha iyi tanımak için okulunda bir dönem öğretmenlik yapmaya başlıyor. Raya, Lex gibi teknoloji hastası. Babasının şirketi batmak üzereyken ailelerin anlaşmasıyla Lex ile evleniyor. Bu süreçte Lex'in karşısına tamamen planlı çıktığını, bunun bir tesadüf olmadığını anlıyor.
Öncelikle ben hikayelerini beğendim. Gayet güzel ilerliyordu. Birbirlerine karşı olan alışma süreçleri güzeldi. Lex'in böyle biri olduğunu düşünmemiştim. Birde asla asla dememek lazım. Abileriyle dalga geçip hepsinden fazla hanımcı olması... :D Neyse bir noktaya kadar güzel ilerliyordu sonra o kadar saçma bir şey oldu ki ben ne oluyor dedim. Bu kadar iyi ve normalken bir anda aşırı saçma bir şekilde kopmak ? Sonra birleşme evreleri ve en sonunda yine dört kitaptır okuduğum tekrar yapılan düğün serüveni... Gerçekten her ama her karakter iki kere düğün yaptı. Herkes aynı düzende ilerledi. Anlaşmalı evlilik,evliliğe ve birbirine anlaşıp aşık olduklarını fark ettikleri süre,kısa dönem ayrılık ve barışma sonrası ikinci düğün töreni... Hani birinde ikisinde tamam da neden hepsinde aynı düzen ve serüven ? İnşallah Sierra'da böyle değildir. Lex sonrasında Raya'nın gönlünü çok güzel bir şekilde aldı ama bu zaten bir Windsor klasiği... Lex geçmişiyle yaşayan biriydi. Her şeyi fazla düşünen,fazla şüpheciydi. Raya bunu biliyordu ama bu kadarını oda tahmin etmiyordu. Böylelikle erkek kardeşleri bitirip küçük prensesimiz Sierra'ya geçiş yapıyorum. Benim beş erkek kardeşler arasında favorim kesinlikle Luca oldu. Kitap hakkında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Seriyi zaten beğendiğimi çok kez söylemiştim. Sierra'nın hikayesi de düşmandan aşka olduğu için sabırsızlıkla okumaya geçmek istiyorum. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara keyifli okumalar. ÇokçaKalpp>>>>>