Bu ülkede bir şeyler değişsin diye çabalarken, 'suça sürüklenen' çocukların daha da beter hâle getirmesi... Hiçbir şey diyemiyorum, yazık...
3.668 Gösterim
Aileni çocukları iyi eğitmeni lazım hep karşı tarafı ezme üzerine olmaması lazım
çocuk dediğin öldürmez bunu hâlâ anlatamıyoruz ama en büyük problem bu haberi şuan okuduk yarın unutuyoruz mesele unutmamak ders çıkarmak ama maalesef ki aklını kullanmayı inkâr eden bir toplumuz
Toplumun sorunu bu. Şimdi ses çıkarırlar, yarın unuturlar. Dedim ya 'suça sürüklenen' sözde çocuklar yüzünden ya da cezasını mahkemede iki ağlama ve kılık kıyafet ile cezasında indirim alması bu kadar kolayken biz gençlerden umut beklemesinler
Ben de Urfa’da yaşıyorum ve bu vahşi geçen kişiler ile aramda 3 yaş var yaklaşık, Adil mi sizce, ben de olabilirdim orada
Önceki 2 yanıtı göster
@Kedicikneva adalet artık duvarda asılı bir söz hâline geldi. Bunu bugün daha iyi anlamış olduk
Konuşulması gerek olmayanlar ünlü, gündemde konuşulması gerekenler yok sayılıyor... Korkunç bir dünya..
Cezalar bu kadar hafifken ne bekliyorsunuz ki? Canı sıkılan bıçağı takıyor artık.
‘Suça sürüklenen çocuk’ yoktur çocuğun sürüklenerek işleyeceği en fazla suç durumu olmayıp canının çektiği bir şeyi bakkaldan çalmaktır ellerinde bıçaklarla gelip gidene artislenip canice öldürmez,suça sürüklenen çocuk yoktur içinde insani duygu olmayan ailesi tarafından yetiştirilememiş caniler vardır!