Julia Wolf'ten Sevgili Huysuz Patronum incelemesi
2025 103. kitabı
Selam Yeni bir kitap ile geldim Sevgili Huysuz Patronum Çok beğenemedim. İlk başlar da kitaptan çok beklentim olsa da o beklentilerimi karşılamadı. Beğenmedim de diyemeyiz yani benim için orta denilebilir bu kitap. Kitapı bitirdikten sonra keşke beklentim sadece şu olsaydı. Kitapın içine girmek Ben bu hissi asla yaşayamadım. Yani ceo ve asistan ilişki troplarını sevmeyen bir insan da değilim ama bilemiyorum. Ben çoğunlukla sıkıntıyı yazar da buldum. Çünkü bir kitapın içine çok giremediysek yada karakterleri benimsemediysek bunun sorunu yazarın yazım tarzı falandır. Mesela örnek vermek gerekirse bir sahne yaşanıyor işte erkek karakter kıza iltifatlar ediyor ama hani normal bizim bildiğimiz iltifatlar değil. "Kalbim sonsuza dek sana aitti" yada "ben seninim" gibi şeyler. Ve bunları erkek karakter kıza dediğinde biz okurlar doğal olarak çığlıklar atmamız gerekiyor bu sahnede değilmi. Peki ben.... Zerre o moda giremedim. Kurgunun tarzını sevdim. Karakterlerin diyologları zaten güzeldi. Yan karakterler olsun. Ama tek sorun bu kurguyu bu karakterleri daha benimseyebileceğimiz bir şekilde yazmaması yazarın. Kısacası kurgu daha güzelleştirilebilirdi ama malesef..... Tavsiye eder miyim? Ederim benim için ortalamaydı. Siz belki beğenirsiniz !!Sadece yetişkinler içindir!! Bu kitap incelemesi de buraya kadardı. Umarım beğenmişsinizdir. Bir sonraki kitap incelemesinde görüşmek üzere hoşça kalın Bye Sevgili Huysuz Patronum Julia Wolf
Sevgili Huysuz PatronumJulia Wolf · Lapis Kitap Yayınları · 2025232 okunma
Ben bu kitabı okurken elemanın kıza ne ara tutulduğunu anlayamamıştım. Aynı dediğin gibi beklentim çok yüksekti ama kendimi kaptıramadım bir türlü.