Kütüphanenin SakladıklarıIsabel Ibañez
Size çok sevdiğim bir serinin final kitabı ile geldim. Ba-yil-dım
Allah'ım ben ne okudum o kadar güzeldi ki anlatmak istediğim her şeyi anlatsam fazla spoi vermiş olurum.
Size dilim döndüğünce bu güzel kitabı gizemini koruyarak anlatmak istiyorum.
#İnez ve #whitford hayran kaldım hem aşkları hemde cesaretleri beni büyüledi.
İnanın kitap hiç bitmesin istedim.
Kitapta gizemli yolculuk ve araştırmalar devam ederken Whitford, İnez'e bir teklifle gelir ama bu kalbinde bilmediği sırlarla örülü hiç bilmediği yaşamadığı duygu yumağıdır.
1885'ler yine bu defa Mısır tarihinin önemli bir parcasi İskenderiye yolculuk eden karakterler gizemleri çözdükçe daha büyük sırlar, önemli eserler gün yüzüne çıkar . Bu defa yanlarında İsadora vardir . İnez'e anlattıkları onu şoka eder. Kuzeninin acılı ölümü ile başa çıkmaya çalışırken İsadora ona sığınacak bir liman olur . Soluk soluğa iz peşine düşerler. Abdullah yeğeni onlara yardım eder .
İnez yine büyük bir ihanete uğrar bu hiç beklemediği kişilerden hemde . Dayısı ve Abdullah'ın başı dertdedir. Yüzleşmek zorunda kaldığı gerçekler canını çok yakar . Tabiki yine başları beladan hiç kurtulamadı soluksuz bir şekilde kitabı elimden bırakamadım. Karakterler ölümü hep enselerinde hissettiler. Ama ister kader deyin isyer şans bir şekilde yollarına azimle devam ettiler.
Okuduğum en güçlü karakterlerden arasına giren İnez ve Whit ne desem az bilmiyorum. Bana tarihin büyülüğü yolculuğuna ışık tutdunuz teşekkür ederim sizi okumak benim için zevkti . “Kütüphanenin Sakladıkları” benim için gizem, tarih ve aşkı mükemmel şekilde harmanlayan bir roman oldu.
Parşömenlerin arasına gizlenmiş sırları ararken Kleopatra’nın izlerini hissettim.
Bazen bir kütüphane sadece kitap değil, kalbin sakladığı sırların anahtarıdır.
Bu kitabı bastığı için teşekkür ederim yazarın eline emeğine sağlık
#KütüphaneninSakladıkları #KitapYorumu #KitapÖnerisi #TarihiRoman #AşkveGizem #MısırınSırları #OkudumVeSevdim #KitapSevgisi #OkumaZamanı #RomanTutkusu