2025 118. kitabı
Merhabalar Bu önerim kişisel gelişim sevenlere gelsin. Tam bir kişisel gelişim değil de iç döküm kitabı gibi geldi bana. Şiirsi bir etkisi de vardı. Okurken mutlaka size etki edecek cümleler var. Öyle işte. En son ne zaman kendine iyi misin diye sordun? Hayatın telaşı içinde en çokta kendimize yönelmeyi unutuyoruz. Diğerleri iyi olsun, onlar kırılmasın diye veren oluyoruz. Kendimizi unutuyoruz. Kişi bu soruyu kendine sorduğunda kırılma noktan oradan başlıyor. Bu kitapta da bu konuda ne yapmamız gerektiğinden bahsetmiyor sadece seni sana çağırıyor. Kırılmış yorgun güçlü görünmek için çabaladığın halinle geliyor sana kitap. Aslında iç sesi kitabı. Belkide kendinle tekrardan tanışırsın bu kitapla kim bilebilir. Kendinle yüzleşmek istiyorsan bu kitabı oku derim. Ben yüzleştim mi derseniz? Bazı konularda evet. Bazı konularda ise zaten yüzleşip kabul etmişim. Bazı konularda ise gidecek daha çok yolum varmış olsun onu da hallederim. Eğer halledemezsem sessizce bırakıp giderim. Bazen bırakmak da iyileştirir. Her şeyi akışa bırakın ve yaradana bırakın. Su akar yolunu bulur. Biliyorum zor olacak diyorsunuz ama “Sabrın sonunda ne var bilmem, ama ortasında saklanan mucizeleri öğrendim” diyen yazarımız sürecinde bize çok şeyler vereceğini söylemiş. Bazen dua ediyoruz ama olmuyor. Belkide senin hazırlanman gerekiyor. Bazen olmaması reddediş değil ertelenmiş rahmettir. Kim bilir. Kitapla kalın.
Kendimle Yeniden TanışıyorumEdib Çapanoğlu · Destek Yayınları · 202531 okunma