2025 116. kitabı
Alice Harikalar Diyarının Alice’i ile Peter Pan’ın Peter’ı büyülü tebeşirleriyle, bile isteye kendi tavşan deliklerini kendileri çizip Dantenin Cehennemine şöyle bir bakıp, birde bir ruhu alıp geri
Kitap Yorumu
KatabasisR. F. Kuang · İthaki Yayınları · 2025630 okunma
2.455 Gösterim
İnceleme için teşekkürler, pek seveceğimi düşünmemiştim o yüzden hiç bulaşmadım iyi ki uzak durmuşum 🥰 yalnız şu kuang çok zekisin, göndermelerin bile o kadar zeki göndermeler ki anlamıyoruz yazdığınız kısmı biraz açar mısınız? Neden öyle yazdınız, çok merak ettm 😊
Önceki 2 yanıtı göster
Demet Yılmaz
Demet Yılmaz
yani Kuang aşırı zekidir kesin ona lafım yok ama bu kitabını bunun ispatı için kulanmışta kullanmış gibi geldi bana 🥰😍 bizde ne edebiyatçılar var canım bunlar ellerine su bile dökemez ama işte pazarlama çok önemli birşey.🙈😅
1 yanıtı göster
Ben tam tersinı düşünüyorum çok felsefik ve matematik olmasına bayıldım ayrıca karakterler ne kadar zeki olsada hata yaptığında bunun farkına varıyor ve duzeltmek için ugrasıyordu ve zayıf yönleri vardı bu yüzden ben okurken öyle hissetmedim ama felsefe ve matematik sevmıyorsanız sizi bayabilir buna rağmen okuduğum en iyi kitaplardan biriydi ❤️🙏🏾
O kadar mi kötü. Yapma etme sen. Özür dilerim seni buna maruz bıraktığım için. 😭😭 ben kesin severim. Ay ne kadar akıllıdır diye 🤣 bu yorum aşırı hevesimi öldürdü. Bir kaç gün twit tayfa yeniden muhteşem, akıl almaz diye güzelleme yapsın belki okumak isterim.
Önceki 2 yanıtı göster
Xarıbülbül
Xarıbülbül
👍🏻 ben
Haşhaş Savaşı
Haşhaş Savaşı
serisinde de sadece ilk kitabı çok sevmiştim diğerlerini hiç sevmemiştim.😅🥰
O kadar reklamı yapıldı o kadar süslendi ki içeriğinin kötü olmasından korkuyordum 🥺 ama çok da merak etmiştim 🥹 artık okuma listemin son sıralarına düştü 😅 çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için elinize sağlık çok iyi olmuş 🫶🏻✨
@LibraryofGazel Çok teşekkür ederim 😍 Kitabı okurken o kadar şiştim ki bitirir bitirmez içimden geçenleri hemen döküp rahatlamam lazımdı🙈