···Okunma: 24 Ekim 2025 15:13 MÜKEMMEL ANNE BABA YOKTUR ~ ENES ÇELİK
Ailelere tavsiyeler
Aktivite önerileri
Davranış ve karakter gelişimi
327 sayfa
Merhaba… Bugün ebeveynler için rehber olcak bir kitapla geldim. Ayrıca Uzman Psikolojik Danışman olan #mukemmelannebabayoktur yazarımızın 4.kitabı ve oldukça kapsamlı hazırlanmış. Aktivite önerileri ve ailelere tavsiyelerle kısa ama net çözümler de üretmiş yazarımız.
Her anne baba gibi çocuğumuzun sağlıklı bir ailede yetişip sağlıklı ilişkiler kurmasını, onların mizaçlarına uygun egitimlerini desteklemeyi, doğru rol modeller olarak hayatlarını başarıya ve mutluluğa sevketmeyi hedefleriz. Kendine güvenen, çözüm odaklı, hedefini belirleyen ve bu hedef doğrultusunda kendi öz planlama ve becerilerini geliştiren nesiller için onları teşvik ederiz. Tabii bu süreç oldukça zor ve meşakkatli bir süreç. Bazen uzman desteği, bazen de kişisel - çocuk gelişimi alanlarında kendimizi eğitmek, bilmediklerimizi öğrenmek isteriz. İşte bu kitap da size bu anlamda katkısı olacak bir eser.
Bilimsel ve eğitimsel yönleriyle sorunlarınıza çözüm üretmeye odaklı bu eser çocuğunuzla daha güçlü ve doğru bir bağ kurarak doğru bur şekilde gelişimini desteklemenize yardımcı olacak.
Çocuk gelişimi ve psikolojisi üzerine yazılmış #mükemmelannebabayoktur kitabı ebeveynlere rehber olurken çocukların da dünyasını değiştirecek. İlgili ebeveynlere tavsiyem olsun
Okuma listemin 1614.kitabı…
@pskdanenescelik
@atacyayinlari
@sentinuspsikoloji
#enescelik #cocukgelisimi #psikolojikdanışmanlıkverehberlik #çocukpsikolojisi #gelisim #tavsiye #reklamdegil #nihllckkitap