Binnur Şafak Nigiz Merhabalarrrrrr
Bugün kalemini çok sevdiğim ne yazarsa okurum dediğim yazar @binnurnigiz serisinin ilk kitabı olan #ihtilal zelzele ile geldim... Askeri kurgu aşkım sorgulanmasın.
" Anahtarım vardı Zerda'm kapıyı sen aç istedim ... "
Öncelikle betimleme, anlatım çok iyi.
Zeliha genç hukuk öğrencisi ailesinden uzakta Isparta'da okulunu okuyor. Karanlık yağmurlu bir gecede bir köpeğe yardım etmek isterken Gurur la yolları kesişir.
Şafağın geceye karanlıktan daha yakın olduğu saatlerde işlenen bir cinayet kaderin gidişatını değiştirdi..
Gurur Mert özel bir askerdir. Annesi ve kardeşleri ile birlikte mütevazi bir hayatı vardır. Kardeşleri ile tesiste kalırlar. Tesis dediğime bakmayın sıcacık aile ortamı.
Köpeği veterinere götürürler orda yaşanan olaylar ne yazıkki tatsız olaylardır. Gurur Zelihayı korumak isterken başına istemeden bela alır. Ama nasıl tatlı bir bela olur Zeliha.
Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. İkili sahte bir ilişki yürütmek zorunda kalır. Hikaye bundan sonra daha güzel su gibi gidiyor. Hayaller, entrikalar, dostluk, gırgır şamata devam ediyor.
Ya o mesaj guruplarında gülmekten öldüm. hepsi çok iyi tüm karakterlere bayıldım. Yener favorim olma yolundasın.
Hakan basri rütbe olarak en üst olan kişi ama herşeyden önce hepsine Baba gibi Baba aslında en fazla 10 yaş vardır aralarında ama o evlat bildi bir kere hepsini. Herkesin bir hikayesi var sonuçta bazıları derin izler bırakır. Çatısı altına almış güzel yürekli adam. Ahhh kalbinden yaralı ama inanıyorum yara geçecek.
Kitabın kalınlığı sizi korkutmasın nasıl bittiğini anlamayacaksınız askerî kurgu, severler mutlaka okumalı.
Şey fazla güleceğiniz yerler var bilginize
Çok alakasız bir şey soracağım. Kapaktaki balerinin bir anlamı var mı yoksa öylesine mi konulmuş? (Bale yapan birisi olarak ilgimi çekmese bile alıp okurum çünkü)