2025 11. kitabı
Merhabalar Ay lütfen şu askeri kurgu sevdam sorgulanmasın aşırı seviyorum. Yazarın tüm kitaplarını okudum desem yeridir. Rabia Gümüş anlatımı, betimlemesi çok güzel yormadan okuyorsunuz kitap akıp gidiyor. Gamze atanamayan tarih öğretmeni. Abisi asker ve Iğdırda görev yapıyor eşi hamile olduğu için Gamze yardıma geliyor. Yengemiz tabi biraz zorluyor şartları baya baya. biraz anlaşması zor birisi seda. Ama bizim cevval Gamze'miz susuyor abisi ve doğacak yiğeni için. Bir sabah kahvaltı için lojman da ekmek almaya iner ama dönüşte benimde çok korktuğum tatlı mı tatlı bir köpek ile karşılaşır. Sakın kınamayın bende deli gibi bağırır kaçarım. Aynısını Gamze de yapar tabana kuvvet. Ta ki ekmeği bırak öyle koş diyen sese kadar. Yeşil gözlü, yakışıklı güven veren adam ile karşılaşması oldu bile. Of emre fazla tatlısın sen . Emre ığdırda görev yapan vatanına aşık bir askerimiz Gamzenin abisi Emre'nin hem yakın arkadaşı hem komutanı. Bir süre sonra bir teklif gelir Gamze'ye askeriyede rütbe yükseltme sınavına girecek askerlere ders vermesi için. Gamze de kabul eder bir süre askerlere ders veriri. Aşk kaçınılmaz artık. Gelmek istemediği yerde aşkı da işide bulmuştu Gamze. Ben herkese kurt oldum bu zamana kadar bir sana zümrüt gözlüyüm... Geçmişin izleri peşlerini bırakmazken aşkları galip gelemecekmi aceba diye düşünürken. Tabi kötülük hiç bir zaman durmaz durulmaz. Gamzenin kaçırılması yapılan kötülük. Bir süre kendine gelemedi ikili ama Emre her daim destekçisi oldu yanından hiç ayrılmadı. Çaresiz Gamze'nin tedavisi için uğraşmaları falan beni çok üzdü. Sen gamzeli benim tek gerçeğim, tek doğrum, yolum ve kalbim yörüngenin esiri... Okumanızı fazlasıyla isterim Gamze ve Emre ile tanışmalısınız. Rabia Gümüş DOKUZ YAYINLARI
Dağ Başında Aşk 2Rabia Gümüş · Dokuz Yayınları · 0316 okunma