Yarın Ankara!
🎭 Sibel Türker – Yarın Ankara'da Türk Edebiyatının Derin Sessizliği, En Parlak Yankısı 🎭 Sibel Türker, Türk edebiyatının sessiz ama en güçlü kalemlerinden biri. Onun metinlerinde bir kadının iç dünyasıyla toplumun görünmeyen yaraları iç içe geçer; her cümlesi bir aynaya dönüşür, okuyucuyu kendine bakmaya zorlar. Türker, kısa sürede özgün dili, psikolojik derinliği ve karakter kurmadaki ustalığıyla dikkat çekmiştir. 🖋️ “Hayatı Sevme Hastalığı”, “Burada Kalmak”, “Ağula” ve “Öykü Sersemi” gibi eserleriyle; özellikle kadın kimliği, toplumsal baskılar ve bireysel direniş temalarını derin bir duyarlılıkla işledi. Sibel Türker yalnızca bir yazar değil; edebi estetiğiyle insan ruhunun anatomisini çıkaran bir gözlemci. Sözcükleri, duyguların en kırılgan yerlerine dokunur. 🏆 Duygu Asena Roman Ödülü(2 kez), Yunus Nadi Roman Ödülü, Tepeyran Roman Ödülü gibi Türkiye’nin en saygın edebiyat ödüllerine layık görülen Türker, yalnızca yazdıklarıyla değil, yazarken kurduğu o büyülü iç evrenle de edebiyat dünyasında özel bir yer kazandı. Onu okumak, yalnızca bir hikâyeyi değil; bir ruhun katmanlarını, bir ülkenin sessiz tanıklıklarını okumaktır. ✨ Eğer bir kelimenin nasıl bu kadar can yakabileceğini, bir cümlenin nasıl umut verebileceğini merak ediyorsanız, Sibel Türker tam orada — satırların arasında sizi bekliyor. ✨ 📍 Bu kıymetli kalem yarın Route Selanik Şubesi’nde! ⏰ 14:00’te onunla tanışmak, edebiyatın kalbine dokunmak ve sözcüklerin büyüsüne ortak olmak için hepinizi bekliyoruz.
18,3bin Gösterim
Yeni yazarlar nasıl keşfedilir okurlar açısından ?İşte buna cevap bu kulüp ile buldum.
Ya bi Ankara yı bi İstanbul u kıskanıyoruz 🥹🤍
Bu kadar kıymetli bir yazarı ağırlayacak olmanın mutluluğunu anlatamam pazar günü oradayız 🤗
Çok keyifli geçeceğine eminim, merakla paylaşımlarınızı bekliyoruz. 🍀🍀
Ankara olmak vardı 🤩
Pazar günü tabiki de ordayız🫶