Kitabı beğendim. Keşke tek kitap yapsaymış yazar ikinci kitap gereksizdi. Ona yorum atmıycam her şeyi burada anlatacağım. Mafyalı sahneleri bol olsa da bence altını dolduramamış o mafya konusunun yazarımız. Adam güya pakhan ama kimse malum yerine takmıyor kendisini. Kardeşi var ama kardeş değil sanırsın kapıcı öyle ilişkileri var. Neyse kız da iyiydi arada bir salağa bağlıyordu. Belki çeviriden kaynaklıdır bazı yerlerin saçmalığı. Bakıyorsun itiraf etmiş barışmışlar diğer sahnede kavga gürüldü sanki bir önceki hiç yaşanmamış gibi. Bu kadar eleştirime rağmen beğendim ve tavsiye ediyorum.
Gelelim konumuza Vesper esas kızımız doktor. Kendisi çocuk doktoru birgün hastanedeyken acile bir çocuk geliyor dev bir adamın kucağında sonra bir bakıyor hoopp çatışmanın arasında kalmış. Oğlumuz Kovan Kendisi pakhan. Yeğeni var luka onu getirmiş hastaneye. Abisi ölmüş yengeside koşmuş hemen abisinin sağ koluyla mı ne evlenmiş. Yana işte bu kadın tam bir yılan. Kocası ıhor o da şeytan pis köpek. Kovan çocuğun vasisi olmak için başvuru yapıyor çünkü anası çocuğa bildiğin işkence yapıyor. Ya sen nasıl pakhansın da bitti diyince bitiremiyorsun?!?!? Kızımızla sahte sevgililik yapıyorlar. Kızın da hastanesinde olaylar var. Müdürü hiç envanter almıyor sürekli cepliyor paraları. Meğerse organ ticareti yapıyormuş it herif. Hatta bu ticareti de bizim pakhanın babasının kurduğu keres örgütü yapıyor. Başlarında ıhor var. Oğlumuz yasaklıyor güya ama kimse takmıyor kendisini. Sonra işte savaş mavaş bir şeyler var. Zamanla ikili arasında aşk gerçekleşiyot. Öyle hemen düşüp kalkalım yapmıyorlar. Bir ileri iki geri ilişkileri hep.
SPOİLER VARDIR
Kızın babası da organ kaçakçısı çıktı ben şaşırmadım bekliyordum. Hatta ben abisinden de bir atak bekledim ama anca lukaya bakıcılık yaptı çocuk. O da karizma biriydi karanlık yönü çıksa sevinirdim. Annesi de kanser oldu kızın onu kurtarmak için illegal işler falan yaptı. Ya sanki türkiye gündemini okudum. Öyle bizimle paralel. Sağlıklı bebeklerden çok para almak için hasta bunlar demek mi ararsın organları çalmak mı ararsın her şey vardı. Bunun dışında luka kendi anasını öldürdü vesperı kurtarmak için. Vesper hamileydi doğurdu. Luka meğerse ıhorun oğluymuş yani kovanın yeğeni de değilmiş ama seviyor çocuğu aferin.