2025 14. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2025 16:28
Bir Kibritle Yok Olmak 3 ~ Özge Naz Bu seriyi ne kadar sevdiğimi artık anlatmaya gerek yok sanırım. İlk sayfasından beri beni içine çeken, karakterleriyle bağ kurduğum ve her kitabında biraz daha derinleşen bir hikâyeydi Bir Kibritle Yok Olmak. Ve şimdi final kitabıyla geldim Elime aldığım anda içimde hem büyük bir merak hem de tarifsiz bir hüzün vardı. Çünkü pek çok kişi gibi bende sonunu az çok biliyordum Hayalet Timi bu kez dönüşü olmayan bir göreve çıkıyor. Operasyonun adı “Bir Kibritle Yok Olmak” ama aslında bu sadece bir görev değil, bir veda. Bir yandan görevlerini yerine getirmeye çalışırken bir yandan da kendi içlerinde kopan fırtınalarla mücadele ediyorlar.Aksiyon hiç azalmıyor ama her sahnenin altında derin bir duygusallık var. Okurken kalbim defalarca sıkıştı.Bazı bölümlerde nefesimi tuttum, bazı satırlarda gözlerim doldu. Final sahnesine geldiğimdeyse hazırlıklı olduğumu sanıyordum ama değilmişim O kadar duygusal, o kadar sarsıcıydı ki kitap bittikten sonra uzun süre sadece sessizce düşündüm. Barut ve Talia’nın hikâyesi bitti belki ama bıraktıkları etki asla geçmeyecek. Bir Kibritle Yok Olmak 3 benim için sadece bir kitap değil, kalbime kazınmış bir hikâye oldu. Bazı kitaplar biter ama sende iz bırakır. İşte bu seri de tam olarak onlardan biri benim için. Yeri hep ayrı kalacak
Bir Kibritle Yok Olmak 3Özge Naz · Guardian Yayınları · 2025710 okunma