2025 47. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2025 00:00
Meftun 2’de sayfalar ilerledikçe, ben de Kaos Timi’yle birlikte o mücadeleye dâhil oldum. Bu kez hikâye sadece Cemre Laçin’in değil; sadakatin, yoldaşlığın ve dostluğun hikayesiydi. Onların arasındaki bağ öyle gerçek, öyle derindi ki… Her biri başka bir acı taşıyor ama bir araya geldiklerinde o acılar bile anlam kazanıyor. Cemre’nin esareti sadece bir görev değil, herkesin kendi içindeki savaşın da başlangıcıydı sanki. Okurken kendimi o ekibin arasında hissettim. Kaygıyı, özlemi, umudu birlikte yaşadım. Kaos Timi’nin her adımında o dayanışmayı görmek, insanın içini hem acıtıyor hem de ısıtıyor. Çünkü bazen “biz” olmanın gücü, en büyük karanlığı bile aydınlatabiliyor. İlknur Cemre Uslu yine güçlü bir anlatımla hem savaşın gerçek yüzünü hem de kalbin direncini göstermiş. Meftun 2, sadece bir devam kitabı değil; duygunun, sadakatin ve insan kalbinin sınandığı bir hikâye. Ben kitabı kapattığımda uzun süre sessiz kaldım… Çünkü bazı hikâyeler bittiğinde bile insanın içinde yaşamaya devam ediyor.
Meftun 2İlknur Cemre Uslu · Ulysses Yayınları · 202531 okunma