Kitap başlangıçtan itibaren birşeyler arayışında olan kadın ile başladı.Kocası cezaevinde eski kocası tabi ki dolandırıcılık suçlamasından dolayı.Kızı var adamın kadın bakımını üstleniyor yine de seviyor onu üvey annesi.Bu sırada sürekli peşinde koşturan adam var adam da biraz şey bir tip geçici ilişkiler kuran fln kadın da o arayışta ama yine de aşık olma durumundan kalbim kırılır korkusundan ve aslında en önemlisi kızı da düşünerek bir yandan da uzak kalıyor.Aralarında hep bir çekim var ne zaman diye bekliyorsunuz hani birşeyleri.Ortalarda amaca ulaşılsa da adam ortadan kayboluyor ve kadın diyor ki tamam sözleşmeliydi geçici bir şeydi ama hislerim var fln.Adama yazıyor ediyor dönmüyor adamın bir sırrı var sebep o.Sonra adamın yer yer geçmiş hayatına değiniyor kitap fln bu şekilde ilerliyor.Adam kadından neden uzaklaştı tekrar bir araya gelindi mi mutlu son oldu mu geriye soru işaretleri bırakıyorum sonu söylemeyeyim.+18 kısmı biraz fazla mıydı diye düşünmedim değil tamam güzel duygular da koyulmuş da bilemedim yani.Bence on sekiz yaş altı okumamalı net.Aşırı sevdim diyemem ama yazarı takdir ediyorum okutan kitap oldu biraz da aralarındaki çekim etkili oldu hissi aldık yani.Duygu yoğunluklu kitapları daha çok seviyorum baştan duygu geçişi olan bu benim aşırı sevdiğim bir kitap olmadı orta.Yeni türde okumalara şans vermek istedim yayınevinden de ilk okumam ama benlik değil pek.