2025 95. kitabı
İnatçı bir kadın... Barbar bir adam... Hırçın bir fırtına... Kor bir alev... Selam size kalemini çok sevdim @burcubüyükyıldız 'ın #arhavili kitabı ile geldim. Yazdığı tüm kitapları okumuş, tüm karakterlerini ezbere bilen olarak söylüyorum ki Tekin Bozboran hepinizin favorisi olacak. Neden mi ?Çünkü adam karizma, tuttuğunu koparıyor ,işini biliyor. Yaptığı her şeyi milim milim hesaplıyor. Böyle bir adam favoriniz olacak arkadaşlar. Tüm kitaplarına sahip olan biri olarak söylüyorum ki aksiyonun hiç bitmediği, Heyecanın her geçen dakika yükseldiği, Gizem'in son sayfaya kadar devam ettiği ve aşkla ateşle harmanlandı. Hazel güçlü duygularını dizginleyebilen, ateş parçası ama aynı zamanda da çok kırılgandır.Tekin'in Hazel'e fırtına derken aslında kendi lakabıyla hitap ettiğini biliyormusunuz? Hazel söz konusu olduğunda Tekin'in yapamayacağı hiç bir şey yok. Şimdi gelelim kitabımıza Hazel Atina'da katıldığı bir davette kaçırılır. Elde etmek istedikleri dosyanın onda olduğunu düşünüyorlardır. Dosyaya sahip olmak isterler bununla da Hazel'i ailesini yok etmek, batırmakla tehdit ederler.Zamanın birinde Hazel'in ikizi Hazar, Tekin Bozboran'a bir iyilik yapmıştır. Ailesini kurtarmak icin bu iyiliğin karşılığını almak istemesi doğal değil mi? Madem benim ikizim bir iyilik yaptı bizi bu beladan Ancak Tekin Bozboran çıkartabilir deyip Arhavi'deki inine giriş yapar .Ah ah keşke dedi düşündüğü her şey O Kadar Kolay Olsa. Alti üstü onunla bir antlaşma yapacakti.Bu anlaşmanın sonucunda da Hazel ailesini tüm dertlerden kurtulacaktı. Nereden bilsin işin içine konseylerin ,gizli örgütlerin,Kılıç yedilisinin gireceğini. Onlar karma karışık olayların içindeyken aslında Tekin'in kızımıza kıyamayıp söz konusu Hazel olduğunda yakıp yikabilecek seviyeye gelmesi hayranlık uyandırıyor. Olaylar birbiri ardına geliştikçe ikisinin arasındaki tutku,aralarındaki çekim,bir kelime ile harlanan ateşleri de gözle görünür, elle tutulurnugunu fark edeceksiniz..Hazel'i beladan kurtarmak bir yana onu yanında tutabilmek için yapamayacağı,göze alamayacağı hiç bir şeyin olmadığını da bize hissettirdiği gibi çekimi de buram buram yaşıyorsunuz.Karanlığın içinde, tutkunun harmanlamdigi,aşkın gözle görülecek hale gelmesi,kelimelerin zihninizde dans ettiğini fark edeceksiniz. Arhavi de başlayıp Ankara sokaklarına taşınan,o da yetmeyip koruma bahanesi ile ilk önce yan evine taşınan sonra da sevgilim olduğunu ilan edip seni koruma çemberine alayım deyici kulaklarınız da yankılanacak.Hele o aralarındaki duygu geçişleri yok mu beni benden aldı. Size anlatacak çok şeyim olmasına rağmen susmam gerektiğini fark edip okuyun diyorum.Okuyun okurken de yaşıyormuş gibi hissedin #tavsiyemdir.
2025 Okuma Raporları
Arhavili 1Burcu Büyükyıldız · Ephesus Yayınları · 2025250 okunma