Selamlar
Sanırım bu ay benim kişisel gelişimde çok farklı bakış açıları ile sarmalandığım bir ay olmaya devam ediyor. Tabi basitçe sizi şunu yapın ya da yapmayın demesi yerine bilimsel verilere dayanılarak araya kuantum mekaniği sicim teorisini de katıp birde ayetlerle destelenip nihayetinde tasavvufi bir öğreti de sunarsa tadından yenmez di mi?
Başta anlamakta zorlandığımı kabul ediyorum ama sayfalar ilerleyip bölümlerin sonunda yöntemler ve kendimize sormamız gereken soruları gerçekten sorduğumuzda uyanışta başlıyor..
Ön yargısız ve anlayarak okumak kişinin kendi çabasındadır. Ben kendi heybeme sevgi pratiğini, anda kalmayı, mutluğu seçmeyi ve en önemlisi teslimiyeti kattım.
Yazarımız derin araştırmaları ile okuyucusunu varoluşun temel taşlarını sorgulamaya ve evrenin işleyişine dair radikal farkındalıklara ulaşmaya davet ediyor.
Sonsuzluğun Eşiği, yalnızca bir teori kitabı değil, aynı zamanda varoluşsal bir keşif yolculuğu...
Bu kitapta, kendini tanımanın ve mutlak hakikate ulaşmanın en derin yollarını keşfedeceksiniz.
Gerçekliği fark etmeye hazır mısınız?