Puan vermedi·448 syf.····Okunma: 28 Ekim 2025 12:48 Polisiye gizem merak uyandıran kitaplar sevenler buraya.. İlk sayfaların biraz durağan gitmesi dışında biraz dişinizi sıkarsanız kitap öyle bir açılıyor ki her bir sayfada şimdi ne olacak diye okuyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki kitap bitmiş ben keyif alarak okudum sizinde okumanızı öneririm
Gelelim minicik kitabın konusuna; Üç ev arkadaşı düşünün her ev arkadaşlığı gibi bunların da aralarında minik minik sürtüşmeler var ancak öyle bir an geliyor ki biri ölü biri kayıp diğeri ise şüpheli konumuna düşüyor. Evlerinde bir parti düzenleniyor ve ne oluyorsa her şey onun sabahında yaşanmaya başlıyor.
Evelyn partinin ardında ölü bulunan kişi geçmiş ilişkileri kişiliği ile olayların anlaşılmasında büyük rol oynayan kızımız. Nicole ise o gecenin ardından kaybolan ancak 10 sene sonra ağaçta intihar etmiş şekilde bulunan ve yeminden gündeme gelen kişi. Ve tabiki Alexandra tüm okların kendisini gösterdiği suçlu ilan edilen hapse girmesine rağmen delil yetersizliği sonuç kapanan ve serbest kalan kişi. Tabi bu olay intihar eden kişiye kadar böyle ilerler. Kitap boyunca Alexandra’nın içsel çatışmasına tanık okuyoruz.
Gel gelelim bu olay yıllarca ‘Ev arkadaşı cinayeti’ olarak medyada çok ses getirdi o zamanın gazetecisi Olive olay yerinde gördüklerini sonrasının da peşine düşse de ne onun nede polisin araştırmaları sonuç vermez. Tam herşey kapanmış derken Nicole ile dava yeniden açılır ve Olive teknoloji meraklısı kameraman arkadaşı Cooper ile yeniden bu davayı araştırmaya başlar araştırdıkça üç kadının yaşamlarına dair herkesi şok edecek sırları öğrenir. Yeniden açılan dava araştırmalar beklenmedik sırlar peki açılan bu dava artık çözüle bilecek mi? Evelyn ve Nicole’nin katili kim? Ve asıl soru Alexandra gerçekten masum mu? Hepsi ve daha fazlası kitapta