2025 133. kitabı
Ahh bu seri Çok seviyorum yazarın kalemini ve benim en fav yazarlarımın başında geliyor. Karanlık Elementler Serisi evreninde geçen Haberci Serisi’de bitti ama ne bitmek Kalbim sıcacık oldu. Zayne aşkım öyle tatlıydı ki Yani diyecek sözüm yok çünkü aşırı sevdim. Serinin bütün kitapları çok güzeldi. Türü severler mutlaka bu seriye de bir baksınlar, asla pişman olmazlar . Konusundan da biraz bahsedeyim. İkinci kitabın sonu kalbimizi kırmıştı ama tam son sayfalarda Zayne’in bir dönüşü oldu ki ben şok Bu kitabımız da tam orada başlıyor. Trinity’de bizim gibi şokta. Zayne’in ne şekilde döndüğünü söylemeyeyim spoiler olmasın ama hafızasını bir miktar kaybetmiş durumda. Trinity ile birlikte Gardiyan arkadaşlarını da hatırlamadığı gibi herkese düşman kesiliyor. Trinity’i ise öldürmek istiyor ama bi taraftan da ona çekiliyor. Trinity, hem Zayne’i eski haline nasıl getireceğini düşünürken hem de peşinde olan Haberci’yi nasıl alt edeceklerini de bulmak zorunda. Zayne için başcadıya danışıyor ve başcadı nın ona yapmasını söylediği şey hiçte kolay değildir. Ya Zayne ölecek ya da eski haline dönecek. Haberci için de cehennemden Lucifer’ı alıp geldiler tam bir baş belası tabi ki. Buradan sonra işler sarpa saracak, ölümle danslar edilecek, yüzleşmeler yaşanacak, savaş çıkacak ama sonunda kalbiniz alev alacak Bir de serinin başından beri kızımızın sadık bir hayaleti vardı; Fıstık. Bu kitabın sonunda onunla ilgili bir gerçek ortaya çıkıyor ki bence kimse asla tahmin edemezdi ve benim ağzım açık kaldı
Asalet ve İhtişamJennifer L. Armentrout · DEX Yayınları · 202538 okunma