Emery & Callum
2025 86. kitabı
Çokk büyük bir hevesle başladım kitaba ve yazar kendini acayip okutturuyor, merakta bırakıyor. Kitap su gibi akıyor. Yazarın dilini çok beğendim. Çeviri vasatın üstünde idi. Neyse kızımız Emery ailesinden kalma bir kitapcının sahibi ve karşısına büyük bir zincir kitapçı açılıyor. Tabi ki kızımızın zaten kötü olan işleri daha da kötü hale geliyor. Üstüne de saçma sapan şeyler oluyor. Kira artışı, vergi cezası ve davalar falan derken Emery kitapçıyı kapatmaya karar veriyor. O arada ortaya yakışıklı ve çok zengin olan Callum giriyor devreye tabikii anlaşmalı evlilik teklif ediyor. 10 milyon dolar karşılığında. Babasının evlenmezse onu mirasından men edeceğini söyleyerek. Ama Callum aşırı bir tip,herşeyi uçlarda yaşayan, aşırı ilgili koruyucu falan. Kız tamam deyince kapıya avukat ve papazla gelmesi 20 dk sürüyor ve evleniyorlar, o derece yani. Tek taraflı anlatım olduğu için biz Callum un ruh halini geçmişini, travmalarını, bu takıntılı hallerinin sebebini anlayamadık. Ve büyük beklentilere girdik. Yazar giriş ve gelişmeyi harika yazmış. Sonrasında ortaya çıkanlar beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Basit kaldı diyebilirim. Ama yazar diğer seriler ile bu kitaptaki karakterleri bağlamış. Bakalım orada neler bekliyor ve açıklığa kavuşacak şeyler var mı? Genel olarak eğlenceli komik bir kitaptı. Tavsiye ederim. Not: Milyon Dolarlık Yalan İndigo Yayınevi kitaptaki karakterlerin tasviri ile kapağın hiç alakası yok malesef
Milyon Dolarlık YalanJ.T. Geissinger · İndigo Kitap · 2025245 okunma