İçine çok çeken kendini okutan bir kitap olduğunu söyleyeyim öncelikle. Kitabın başlarında Robert narsist mi çıkacak diye not düşmüştüm öyle de oldu. Eveline'ın abartılı sevgi tasvirleri beni kusturacaktı zaten, iyi ki akıllandı. Başlarda saf aşıkken (ki bence fazla ilahlaştırmıştı Roberti ve bunu yaparken kendini de baya gömmüştü. İşler bu raddedeyken ben olaya romantizm diye bakamıyorum. Öz saygıyı zedelemeden de sevebilir insanlar birbirini. Sağlıklı olan da bu bence. ) yazdığı yazılarla sonrasında yazdıkları arasında dağlar vardı baya hissettim onu. Dr. Marchant'tan hoşlanmasını beklemiyodum ama Genevieve'in söylediklerini daha da beklemiyodum. Yazıldığı zamanı da düşünürsek baya iyi iş. Karmaşık bi dönemimde okudum ve bence yine doğru zamanda okudum bu kitabı. Bu denk gelişlere de bayılıyorum. Kitap beni sarmalayan bir sıcaklık verdi. Altını çizdiğim çok yer oldu yine. Böyle hissettiren kitapları çok seviyorum.
Eveline keşke Robert'tan boşanabilseydi, zaten ortada bi sevgi yoktu. Neredeyse nefret seviyesinde olduğu adamla ömrünü geçirdi, çoğu insanın gerçeği de bu olduğu için beni oldukça düşünmeye itiyor bunlar :)
Yıllar sonra tekrar okumak isteyeceğim bir kitap oldu. 19 yaşımın düşünceleri bunlardı <3
"Hem oluruna bırakıp hem de peşinden koştuğum şey için"