2025 232. kitabı
Okunma: 29 Ekim 2025 18:59
Cora REILLY - Günah #okudumbitti #alıntı 'Ancak aşk zamanla gelişen bir şeydir ve bizim buna hiç fırsatımız olmadı. Onu çok sevebilirdim, buna emindim.' Bu #mafia dünyasında aşk, sevmek gibi duygular yasaktı. Lakin Liliana ilk gördüğü andan itibaren Romero'ya aşıktı. Romero ettiği yemini ve ailedeki görevini biliyordu. Ancak bildikleri kalbine dur diyemiyordu. Bu da gizli bir aşk başlattı. Peki ya işler karışıkken daha da karıştı desem. Bir anda o şerefsiz babaları tuttu kızı kendinden çok büyük bir capo ile evlendirmeye karar verdi. İğrenç bir adamdı. Bu sistemde bile olsa bu babalık teriminin tiksinç olmasını aklım almıyor. Annesinin hayatla ilgili son sözleri Liliana'yı bu hayata isyan etmeye ve kendi kararlarını vermek istemesine sebep oldu. Ancak emir demiri keserdi. Kestide! Bu babası yaşındaki adamla evlenmeyi kabul etmekten başka bir yolu yok gibi görünmesine engel değildi. Herkes toparlanmış ve ne yapacaklarını düşünüyordu. Aria, Gianna, Fabi, Luca ve hatta o ağzı gevşek Mateo bile arıyordu. Bulabildiler mi dersiniz? Kızdım, bağırdım. Uff tamam sistem belli ama bu yaş olayı benim pek kabulleneceğim bir durum değil. Gianna yine bildiğiniz gibi. Bir insan seri boyunca dengesiz olmayı nasıl başarır? Bu kadın bunun için en iyi örnekti. Romero ya benim üzümlü kekim. Hem çok seviyor hemde ne yapacağını bilmiyordu. Yine hızlıca okunan, su gibi akıp giden bir kitaptı. Bir kaç saate bitirdim. Kitapta tabiiki yetişkin içeriğe çokça yer verilmişti.
GünahCora Reilly · Nemesis Kitap · 2025123 okunma