·528 syf.····Okunma: 22 Ekim 2025 00:10 “Bir kıdemli bir gölge ajanı alır.” zaten hikâye de böyle başlar
Kıdemli ajan Kavur ve gölge ajan Çaykara 7 yıldır birbirlerini görmeden sadece yazışarak bir yandan görevlerin üstesinden gelirken bir yandan da birbirlerine karşı hissettikleri aşkın üstesinden gelmeye çalışırlar.
Ailesinden uzakta adli tıp uzmanı olmak için uğraşan Balca ve cruise gemi kaptanlığı yapan Ali Cihan ise annelerinin kendilerini baş göz etme arzusuyla zorla bir araya getirilmeye çalışan iki gençtir. Tabii bütün yollar bir noktada kesişecektir.
Kızıl Gerdan okurken çok keyif aldığım bir kitap oldu. Hem kadın hem de erkek karakter beni hiç yormadı, delirip saç baş yolma isteği uyandırmadı. Gayet aklı başında mantıklı kararlar verdiler. Balca yer yer 'yapma be kızım' dedirtse de onu çok iyi anladığımı söyleyebilirim. Ali Cihan ile iletişimleri de çok güzeldi. Resmen gözlerden kalp çıkarak okumalık..
Sonda yaşanan olayları tahmin etmiş olsam da o noktaya geldiğimizde ben de en az Balca kadar yıkıldım. Yalvaç'ın kendince haklı sebepleri olduğuna inansam da Balca kadar biz de üzüldük yalan mı söyleyelim. Umarım bir an önce Gök Kuzgun'a kavuşuruz da içimizdeki kırgınlık o nedenleri okuyunca birazcık iyileşir.
Pınar Salman'ın kalemiyle bu kitapta ilk kez tanıştım ve kendisini okumaya devam edeceğimi söyleyebilirim.
Hem mahalle olsun hem ajanlar olsun hem gizli görevler olsun hem de aşk olsun diyorsanız bu kitap o kitap dostlarım. Okumanızı tavsiye ediyorum