:)) yaa ne diyecegimi bilmiyorum. Bazen normal taratısırkende boyle abartılı kelimeler kullaniyorum ve sorun yasasamda ilk defa biyerlere sikayet edilmekle karsılastım . Ben de daha dikkatli olmalıyım galiba . ama imamhatip dendimi aklıma bi tane olumlu sey gelmiyor yediğim dayakları hadi bireysel diyelim egitim olarak da olymlu hicbir sey yok bende
Yazık olan şu ; 90ların sonunda beslenme olarak daha sağlıklı bir nesil yetisiyordu (mesela ebeveynler daha bilincli cocugunun yanında odada sigara icmiyor ) vb. örnek çoğaltılabilir. Ama bu nesil de imamhatip darbesiyle mahvedildi .
1) imam hatip liselerinin çağın gerisinde kaldığını düşünüyorum.
2) Hurafelere boğulmuş, özden uzaklaşmış, insani anlamayan ve insanı şekle tapmak zorunda bırakmış geleneksel din algısının bu yönelişi hızlandırdığını düşünüyorum.