“İnsanın iyi arkadaşlardan, iyi kitaplardan ve arada sırada tarçınlı rulolardan daha fazla neye ihtiyacı vardı?”
Tatlı kasaba hikayelerini seviyorsanız Dream Harbor’a hoş geldiniz
Pumpkin Space Kafe’den tanıdığımız tatlı ve sevimli Hazel, sıradan hayatından sıkılmıştır. Bir gün kitabevinde bir kitabın arasına gizlenmiş notlar keşfeder. Peşpeşe ipuçları bulmaya başlayınca bunu bir maceraya dönüştürür. Ve tabi ki maceraya her zaman hazır Noah, aylardır hoşlandığı Hazel’e yardım etme fırsatına balıklama atlar
30 yaş öncesi hayatından, olduğun kişiden memnun olmayıp, rutinlerinin ne kadar sıkıcı olduğunu hissetmek? Hazel seni bu kadar iyi anlamak istemezdim djdkdkdkdk
Serinin ilk kitabında Logan ve Jeanine’yi okumuştuk. Bu kitapta da arkadaş grubu olarak bolca sahneleri vardı. Ayrıca üçüncü kitabın çifti de iyice öne çıkmaya başladı Nedense o çiftin diğer ikisinden daha heyecanlı olacağına inanıyorum
Tarçınlı Rulo Kitabevi tatlı bir kitaptı. İpuçları gizemli bir hava katmıştı ama genel olarak sakin bir havası vardı. Küçük kasaba hikayelerini sevdiğim için o sakinliği okuma hızımı etkilemedi.
Bu seride genel olarak tek sevmediğim şey yüzeysel olması. Duygular nedense geri planda kalıyor. Bu kitapta da aslında potansiyel daha fazlaydı ama fiziksel yakınlaşma her şeyin önüne geçmişti.
Serinin kapaklarını ve sonbahar temasını seviyorum. Bende battaniyeye sarılıp kahve içerken okuma isteği uyandırıyor