2025 13. kitabı
Sakinleşmek ve kendine iyi gelmeyi öğrenmek isteyenlere şiddetle tavsiye edeceğim bir kelam bitirdim Yaralarımın varlığı canımı o denli acıtmaya başlamıştı ki tam ihtiyacıma binaen bir okuma oldu diyebilirim. Bazen farkında olmadan biriktirdiğimiz yüklerin altında ezilebiliyor ve ısrarla güçlü görünmeye çalışabiliyoruz. İşte tam bu noktada bittim dediğim bir zamanda imdadıma yetişti bu güzel kelam. Her şeyi mükemmel yapamacağımı ve bununla da yükümlü olmadığımı, çünkü benim ben olduğum zaman güçlü ve özgün olabileceğimi tekrar tekrar okuttu her bölümde 5 bölüm ve her bölümün kendi alt bölümlerinden oluşan bu harika kitap size yolu gösteren sıkıcı kişisel gelişim kelamından değil. Çünkü yazarı bizden, içimizden biri ve bu yüzden onun size usul usul verdiği kıssaları, anlatıları, alıntıları ve kitap- film örneklerini dinliyorsunuz. Evet evet okumuyor sanki biriyle sohbet ediyorsunuz. Elinizden bırakamıyacağınız ve okuduğunuz her saifeyi içinizde sorgulamaya sokup yeni bir ben yolunda adımlar atmaya, hayatınızı güzelleştirmeye başlayacağınız bu özel kelama mutlaka ama mutlaka şans vermelisiniz. Sevgili @kinsunofficial hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleminize mürekkep, ömrünüze sağlık diliyorum hocam kaleminiz daim olsun inşaAllah Kırılmak pek tabi hepimizin insani özelliği. Herkesle iyi geçinen ve sürekli gülümsemeye çalışan birinde pek de sağlıklı halleri gözlemleyemeyiz. O halde kırılmanın doğallığını kabuk ederek ise başlayacağız ki reçetemiz ona göre olmalı. Öncelikle şunu bilmeliyiz dermansız dert, şifasız hastalık yok. İyileşmek insanin önce kalbinde başlamalı ki tüm bedenine yayılsın Unutma sen yaralarını sarıp parlayacak güce sonuna kadar sahipsin. Korkma hepimiz kırılıyoruz ama iyileşmek için sebep çok. İnan bana iyileşmeye değer, çünkü senin gibi güçlü bir insan bunu hak eder
Kırıldım Ama İyileşiyorumKinsun · Destek Yayınları · 2025197 okunma