Merhabalar
Bugün içinde bir sen serisinin 5. kitabı olan
#EHZA ile geldim. Yazarın kalemini zaten çok seviyorum güzel. Betimleme, anlatım, farklılık fazlaca güzel hemen gelelim kitaba
Bir önceki kitap öyle bir yerde bittiki hemen beşinci kitaba başladım.
Ahhhh Efken Karaduman ahhh ne olursa olsun sana kızamıyorum. Şuan ki durum gidişat çok canımı yaksata yapamam.
Nedenlerin sebeblerin var aileni sevdiklerini korumak için onca savaştan sonra.
Mahinev kardeşini kaybetmenin acısını yaşayamadan Mar'ların yanına gider. Ve kraliçenin döndüğünü artık yuvasında olduğunu açıklar. Bazı mar'lar tepkili olsalarda içini gördükleri için hemen bütünleşirler.
Tabi birde herkesin kardeşinin ölümü için onu suçlaması var.
Çok sinir bozucu kız acısını yaşayamadı. Kim bile isteye sevdiği insana zarar verebilir. Tamam herkesin acısı var ama onunda acısının olduğunu unutuyorlar.
Mahinev Mustafa Baba ile konuşmaya giderken yaralı bir alfa bulur ismi Kian yardım eder ve onu ikna edip onlarla olmasını sağlar.
Vakit daralıyor. Tüm yaratıklar artık uyanıyor heran savaş çıkabilir. Acil Varta'dan İstanbul'a giderler sırlar bitmiyor Kian kim çıktı dersiniz?. Ama bir iş olduğu belliydi Mahinev'in karşısına normal çıkmamıştı.
Efken kanı ile Mahinev'e veda ederken öyle zoruma gittiki anlatamam.
Miraç sana çok kızgınım ablana o şekilde davrandığın için. Ama artık vakit daralıyor Mahinev ailesini koruması lazım. İnsanoğlu onu istiyor okadar yardım etmişken yinede tüm polisler seferber olmuştur. Yakalanmadan hemen İbrahim bir portal açıp herkesi Varta'ya götürür fakat Nemasis ve Mahinev hariç.
Mahinev annesini güvenli alana yerleştirmesi lazım tek güvendiği kayıtta olmayan o eve götürür. Babaannesi beni hiç yanıltmıyor biliyordum birşeyler olduğunu. Çokca veda, çokca kalp krıklıkları bırakıyorum buraya lütfen gelecek kitap yüzümüzü güldürsün