2025 10. kitabı
Yazar o kadar bilgili ki daha önsözü okurken tatmin oldum. Çok şey öğrenmeme rağmen bazı bahsedilen konuları anlayamadım. O kadar çok bilgi var ki daha çok şey öğrendiğim zaman, kitapta bahsedilen kitapları okuduktan sonra tekrar okumak istiyorum. Dili çok akıcı. Sanki karşımda ve bana bir şeyler anlatıp duruyormuş ve ben onu zevkle, şevkle, sıkılmadan dinliyormuşum gibi. Yazarın oksijeni edebiyat, okurken bunu çok iyi anladım. Tam bir edebiyat aşığı. Bu kadar edebiyatla ilgilenebilmek için refah seviyemizin yüksek olması gerekiyor. Yazar da öyle biri. Uzun yıllar Londra'da yaşamış, kendini geliştirecek çok vakti olmuş ve çok güzel geliştirmiş. Bu kitabı bana bir hocam önermişti. Kitabı bitirdikten sonra yanına gidip kitap hakkında sohbet ettik. Bana "Bu yazar gibi olmak ister misin?" diye sordu. "Ben de şu an bu yazar gibiyim. Çok çalıştım ve profesörlüğe kadar geldim. Bol bol okuyorum ve okumaktan da zevk alıyorum." dedi. Ben şu an ödevler ve sınavlar arasında çok az vakit bulabiliyorum ama ben de bir gün Nilüfer Kuyaş ve hocam gibi vaktimi edebiyatla uğraşarak geçirebilirim. Okumanızı öneririm. Hocam "Kara Sevda" kitabını da önerdi. Onu da okuma listeme ekledim. Öğrenerek tatmin olmayı seviyorum.
Başka HayatlarNilüfer Kuyaş · Can Yayınları · 201222 okunma