2025 105. kitabı
Bir adamın kollarında nefes almayan çocuğu gören Vesper koşarak yanına gider ve çocuğa müdahale etmek ister. Bu sırada da çatışma ortasında kalan Vesper her şeye rağmen çocuğun hayatını kurtarmıştır. Çatışmadan çıkmasını sağlayan kişi çatışmaya sebep olan kişidir. Kovan Krayev mafyanın başındaki isimdir. Kovan Krayev'in tek istediği şey istismara uğrayan yeğeninin velayetini almaktır ve bunun için yeğeninin hayatını kurtaran kadından yardım istemektedir.. Bu kadına çok sövüyorum fakat yine de okuyorum çünkü kalemi kendini okutuyor :) Sözde bir daha okumayacağım demiştim ama bakın kim okudu? Bu seri olarak yazılan tüm kitaplar tek kitapta bitebilir fakat yazar seviyor gereksiz uzatmayı. İlk kitapta son sayfalara kadar iradeli kadın erkek okudum. ikisi de sınırları zorladı ama her şey son sayfalara doğru oldu. İlk kitapta Luka'ya çok üzüldüm o çocuk o yaşta neler neler yaşadı hep o anası olacak şeytan yüzünden. İlk kitapta ikisinin anlaşması vardı. Vesper bu sahte sevgililik olayını kabul etti çünkü hastanede yaşanılan yolsuzlukları ortaya çıkartmak istiyordu ve Kovan'da ilk kitapta bu ayrıntılarla ilgilendi.
Toxic TemptationNaomi West · Independently Published · 20257 okunma