2025 96. kitabı
Selam size kalemini çok sevdiğim uzun zamandır da kitap çıkartmasını bekledim @Sedameyda ruyayınları 'ndan çıkan #gizliteklif kitabı ile geldim. Laila annesini hiç tanımamış babasında çok küçük yaşta kaybetmiş tüm hayatını sadece çalışmaya adamıştır.Yıllardır sevdiklerinin kalbine gömdüğü gibi annesinden ona kalan, annesinin aynı zamanda Tutkusu olan baleyi de burslu girdi okula Başarılı bir şekilde devam etmektedir.Bir gece ev arkadaşının sevgilisi odasına girer ve Laila'yı öpmek ister.Tabii bu onun hayatında çok büyük değişikliğe neden olur. Çünkü ne çocuğa yüz vermiştir.Ne de herhangi bir şey yapmıştır Ev arkadaşına da kendini açıklayamaz.Yarım gün çalıştığı işinden de kaldığı Evden olur. Geçici bir süre için yine okuldan Çok samimi bir arkadaşın evinde kalmaktadır.Çok acil paraya ihtiyacı vardır.Para için de iş bulması gerekmektedir.Gittiği kafede kendine kahve alırken gizemli bir adamın yanına oturur.Telefonda konuştuğu arkadaşına durumunu açıklarken adam bunu duymuş ve kartvizitini vermiştir.Yarın burada ol diye işte Laila'nin hayatı bundan sonra değişiyor. Çünkü kartı veren İtalyan mafyasının tehlikeli ,aynı zamanda gizemli ve çok yakışıklı reisi Mario Rossannidir.Mario'nun çevresinde herkes İtalyan ,ailesindeki herkes de italyanla evli, sınırlarını ona göre çizmiştir. Adam tehlikeli, aynı zamanda yakışıklı ama maalesef çok büyük iş bağlaması için lehçe bilen bir sevgiliye ihtiyacı vardır. Elinde 3 aday vardır. Bu üç adaydan biri Laila olunca ondan yardim alir.Görüşme yapacağı iş adamı daha önce restorana gelmiş Laila'ya asılmış ve ben istediğimi alırım demiştir. Ertesi gün de koluna sevgilisi gibi takıp Laila'yı çıkartınca olaylar çok başka yöne Geçer. Artık genç kızımız hayatı tehlikede olduğu gibi bilmediği hissetmediği bir dünyaya adım atmıştır. Daha da önemlisi Mario'nun onun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu farkında değildir.Laila yaşam enerjisi ile etrafına ışık saçtığı gibi doğallığıyla çevresindeki erkeklerin dikkatini çekmektedir. Öğretmenine kadar adam fırsat düşkünü Ya böyle bir şey olmaz arkadaş ama Laila ona pabuç bıraktı mı? Tabii ki bırakmadı olaylar çok karıştı. Michael da aynı şekilde adam bir türlü bazı şeylere inanmak istemedi ısrarla Laila'nın Peşine Düştü.Mario aradığı bulmuş hiç sana pabuç bırakır mı? Bu arada Mario'nun üvey annesini kardeşi ile de nişanlı olduğunu söylemedim değil mi?Bizim güzeller güzeli Laila da yanından ayırmak istemediğini bilmek istersiniz. Şimdiye kadar #İtalyan dışında kimseyi hayatlarına da sokmamişlar ne olacak peki su gibi akan sırlarla bezenmiş,Gizem'i ile sizi avucunun içine alan bu güzel kitap size #tavsiyemdir arkadaşlar.
2025 Okuma Raporları
Gizli TeklifSeda Meydan · Ru Yayınları · 202520 okunma