Bugün sizlere maneviyatı bilimsel alanlar ile harmanlayan bir kitap ile geldim. @baransaldanli ’nın yazdığı “Sonsuzluğun Eşiği,” bilim ve tasavvufun derinliklerine inen, varoluşu ve hakikati sorgulayan bir içsel yolculuk sunuyor. Kitap, modern bilimin en uç teorileriyle tasavvufun kadim öğretilerini harmanlayarak, okuyucusunu bilinç, zaman, mekan ve ilahi akış üzerine düşündürüyor.
Yazarımız, kuantum mekaniği ve sicim teorisi gibi bilimsel bulguları, Kur’an’ın derin Ayetleri ve dini öğretilerle, evrenin holografik doğasına dair radikal farkındalıklar sunuyor. Bu birleşim, okuyucusuna varoluşun temel taşlarını sorgulama ve evrenin işleyişine dair yeni perspektifler kazandırıyor.
Kitapta tefekkürün pasif bir düşünme biçimi olmadığı, aksine kişiyi Allah’a ulaştıran aktif bir düşünme biçimi olduğu vurgulanıyor. Yazar, tefekkürün insanın içsel yolculuğunda nasıl bir rehber olabileceğini ve insanın hakikate ulaşma sürecindeki önemini anlatıyor.
Sonsuzluğun Eşiği, yalnızca bir teori kitabı değil, aynı zamanda bir içsel keşif rehberi olarak öne çıkıyor. Kendini tanımanın ve mutlak hakikate ulaşmanın en derin yollarını keşfetmek isteyenler için bu kitap, bir rehber niteliği taşıyor. Özellikle konuya ilgi duyanlara tavsiye ediyorum. İyilikle ve kitapla kalın.