···Okunma: 03 Kasım 2025 17:06 Beni kitap okuma zamanımdan alıkoyan her ne varsa söküp atmak istiyorum hayatımdan... Kitap okumak dışında yaptığım her şey zaman kaybıymış gibi geliyor. Neyse, kitap yorumuma geçelim.
Kitabımızın erkek karakteri, Windsor erkeklerimizden Zane'in evlendiği Celeste'nin abisi Archer. Kız karakterimiz ise Archer'ın yakın arkadaşının kız kardeşi Serenity. Serenity hayatında yapmak istedikleri ve bekaretini vermek istediği kişiler olan bir liste hazırlıyor. Bu listede ise sadece tek bir isim var. Archer bu listeyi buluyor ve haliyle bir şok geçiriyor. Archer, sevdiği kadını kaybetmiş yaralı bir kişi. Bu çiftin ortak özellikleri de o kızımız. Çok düşünceli erkeğimiz Serenetiy'nin yanlış bir şey yapmasını istemiyor ve ona yardımcı olacağını söylüyor. Ser, Abisinin ve Archer'ın yanında staja başlamasıyla işler daha da karmaşıklaşıyor. Birbirine dayanamayan çiftimiz anlaşma üzerine bir tür ilişkiye başlıyorlar.
Archer, gerçekten yaralı biri. Sevdiği insan ölmemiş, kaybolmuş. Onun yasını tutuyor. Kendini tamamıyla işe vermiş durumda, büyükbabasıyla olan durumu, yakın arkadaşlarından biriyle uzaklaşmış. Hayatının durağanlık döneminde. Kız arkadaşından sonra da kimseyle olmuyor ta ki Serenity'e kadar. Serenity, sevdiği yıllarca gizliden gizliye bir çocuğu sevmiş ama günün sonunda onu en yakın arkadaşına kaptırmış. Arc gibi oda kaybının yasını tutuyor. Çok sevdiği resim yapma yeteneğini annesi istemiyor diye saklamak zorunda kalıyor. Artık hiçbir şeyi ertelemek istemediği noktada devreye Arc giriyor. Ben aralarındaki o yakınlaşma sürecini biraz daha okumak isterdim. Çünkü bence çok çabuk oldu her şey. Yıllardır kimseyle yakınlaşmayan Arc birden kendini en olmayacak kişiyle karmaşık durumun içinde buluyor. Tamam gizli saklı,riskli bir durum daha çok hazzı çekiyor ama bilemedim biraz daha alışma süreci olmalıydı. Serenity her ne kadar başkasına karşı duyguları olsa da Arc'a karşı bir ilgisi olduğu belliydi. Bunu listenin başına onun adını yazmasıyla anlıyoruz zaten. Bu işte Ser geri adım atar sanmıştım, utanır sanmıştım ama bunun yanlış olduğunu ve böyle bir şey olmayacağını ilk söyleyen Archer'dı :D hikaye güzel ilerledi ama sanki bir şeyler eksik gibiydi. Zaman dilimi hızlıydı. Ser şirkette staj yaptı ama nasıl yaptı, neydi onları pek okumadık. Anlaşmalı ve aynı şirkette olunca şirket romantizmi okuyacağız sandım ama kıskançlık sahneleri dışında şirkette pek bir sahne yoktu. Serenity'nin abisini pek göremedik, ailesini göremedik tamamen çift odaklı gidilmiş. Kaybolan kız bir süre sonra geri dönüyor. O noktada Archer'ın tavrını,davranışlarını vs aslında anlayabiliyorum. Çünkü o bir insan ve kaybettiğini düşündüğü,yıllarını beraber geçirdiği,bir zamanlar aşık olduğu kadın bir enkaz şeklinde eve dönüyor. Kızın tek güvendiği kişide Archer olduğu için ona sığınıyor. Yani o durumda kim olsa o haldeki insana 'yaklaşma,sevgilim var' diyemez. Kız zaten Archer'ın başka birine aşık olduğunu zamanla anlıyor. Tabii bu süre zarfında Archer ve Serenity'nin ilişkileri bir sınavdan geçiyor. Ama merak etmeyin mutlu son. Beni Windsor ailesi kadar sarmasa da çıtır çerezlik okunabilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. İnsanı yormayan cinsten yani. Uzun süredir Dark Romance okumuyorum bu kitaptan sonra oraya geçiş yapacağım çünkü bünyeye bu kadar romantizm kafi :D
Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim. ÇokçaKalpp>>>>>