2025 335. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2025 13:54
İkisinin de planlarında aşk asla yoktu.Tek istedikleri hedeflerine ulaşmaktı. Hayır hayır hayırrr!!!! Öncelikle şunu belirteyim.Bu serinin üç kitaplık bir seri olduğunu bilseydim asla bitmeden başlamazdım.Çünkü öyle bir yerde bitti ki kafayı yiyebilirimAğladıktan sonra yorumuma geçeyim.Aşağıdaki thorpe leri seviyorsanız bu seri tam size göre; 1-Düşman Aşıklar 2-İşyeri romantizmi 3-Güçlü ve salak olmayan kadın karakter 4-Yaralı,Alfa Erkek karakter 5-Mükemmel bir İntikam hikayesi 6-Slowborn aşk Kısaca özetlemem gerekirse.Holden çok fakir bir anneyle büyümüş ,sonradan zengin olmuş gizemli bir milyonerdir.Acımasız ve zeki bir adam olan Holden ,Rowan’ı tanıştıkları bir partide manipüle ediyor ve ertesi gün aile şirketine ortak olarak girdiği anlaşılınca aralarında düşmanlık dolu bir ilişki başlıyor.Rowan erkek egemen bir ailede şirketleri için elinden geleni yapmasına rağmen hep geri planda kalmış bir kadındır.İlk başta Holdene güvenmez ama zamanla kendi menfaati için adamla hem iş hem de özel hayatında yakınlaşmaya başlar.Fakat Holdenin çok başka planları vardır.Geçmiş ortaya çıktıkça ikisinin arasında aşk ve mücadele dolu bir oyun başlar.Kesinlikle ikisi de akıl oyunları konusunda çok iyiydi.Özellikle Rowan acayip bir karakterdi.Kadının gücüne ve hemen kendini adam kaptırmamasına bayıldım. Kitapta smutun,entrikanın ve aşkın dozu bence çok iyiydi.Yazar kurguyu iyi kurmuş.Kafa yorduğu belli.Uzun olmasına bakmayın çok sürükleyici ve çabucak bitiyor. Bence kaçırılmaması gereken güzel bir seri kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Ama sakın benim gibi 3 gelmeden başlamayın.Bunalıma girebilirsiniz…Offf yaaa üçüncü kitabı nasıl beklicem şimdi.
Threaded LiesK. Bromberg · Bramble Publisher · 20253 okunma