·408 syf.····Okunma: 04 Kasım 2025 17:42 Alize herkes tarafından bir hizmetçi olarak bilinir ama bilinmeyen şu ki Alize aslında gizlenmek zorunda kalmış, uzun zaman önce yıkılmış Cin krallığın varisidir ve Ardunya İmparatorluğu’nun veliahtı Prens Kamran ise, Alize ile yolları kesiştiğinde onun kaderini değiştirecek bir sırrın peşine düşmeye karar verir. Ancak, bu sırrın Alize’nin geleceğini şekillendirecek güçte olduğundan habersizdir.
Hikayemiz böyle başlıyor ve yavaş bir şekilde ilerliyor. 400 sayfalık kitabın sadece son yüz sayfasında bir kaç bir şey oldu ama bu kadar bekledikten sonra gerçekleşenler cezbedici değildi. Kolaylıkla şunu söyleyebilirim ki neredeyse tüm kitap olaysız geçti.
Kitap boyunca Alize'nin ne kadar kötü ve acınası bir durumda olduğunu Kamran'ın ise duyguları ile krallığının menfaati arasında kaldığını okuyoruz. Sadece sonlarına doğru Talun kralı Cyrus'un gelişiyle olaylar kızışıyor o kadar.
"Bana Dokunma" serisiyle sürekli konuşulan yazarın ilk defa bir kitabını okudum. Haliyle yüksek beklentilerle başladım ve maalesef ki hayal kırıklığına uğradım.
Yani şöyle bir düşününce ilk kitap için bile fazla olaysız ve yavaş ilerledi. Ara ara okumaktan sıkıldım bile diyebilirim. Ama tiktokta gördüğüm editler sayesinde ikinci kitaba bir şans vermek istiyorum. Umarım ikinci kitap, ilk kitap kadar hayal kırıklığına uğratmaz.
Ayrıca bitirmeden şunu söylemek ıstiyorum Kamran kadar kararsız ve aklı başında olmayan birinin asıl erkek karakter olmaması tek güzel şeydi.