AURORA ASCHER~BENİM ŞEYTANİ AVCIM~
Selam.Bugün sizlere severek okuduğum #hellbentserisi ‘nin ikinci kitabı ile geldim.İlk kitabı çok severek okumuştum ama ikinci kitaba bayıldım.Kesinlikle çok daha iyiydi.Bu kitapta ilk kitaptan da tanıdığımız cehennemden kaçan dört büyük iblisin peşine düşen,Cehennem’in en korkulu avcısı Mishetsumephtai kısacası Mist ve Lily Donovan’ı okuyoruz.Özellikle Mist’in artık kötü olmaktan kurtulup iyi biri olmaya çalışması ve dünyaya ayak uydurma çabalarının çok sevdim.İkilinin arasındaki çekim çok güzeldi.Lily’nin,Mist’e destek olması ve yardım etmesi güzeldi.Yine bu kitapta sıkça dört büyük İblisi ve ilk kitaptan da tanıdığımız Eva’yı okumak da keyifliydi.Seri o kadar güzel ki devam kitaplarını aşırı derecede merak ediyorum bakalım onlar da bizleri neler bekliyor. uyarımı da yapmak isterim.
Mist,binlerce yıldır Cehennem Krallığın da,kurallara uymayanları yakalayıp cezalandırmakla görevli bir Avcı’dır. Soğuk,acımasız ve duygusuzdur.Kraliçe Paimon’a sonsuz bir sadakatle bağlı ve onun en iyi avcısıdır.Ta ki cehennemden kaçan dört iblisi bulmakla görevlendirilene kadar.Onu bulup dünyada ki hallerini görünce kendi de bu hayata heves eder ve onlarla bir anlaşma yapar.Mist onları ispiyonlamayacak,dört iblis de ona dünyaya ayak uydurabilmesi için yardım edecekler.Dünya da ki yaşama alışmaya çalıştığı günlerden bir gün Mist,Eva’ya dondurma almak için markete gider ve burada hayatını değiştirecek Lily ile tanışır.
Lily Donovan,çevre mühendisliği okumuş,kendi yaptığı kıyafetleri internet aracılığı ile satan,görünür de normal bir kadındır.Ama o geçmişini geride bırakmaya çalışan ve kim olduğunu unutmak isteyen sırlarla dolu biridir.
Markette ki karşılama da Mist ve Lily birbirlerine çekilirler.Çünkü Mist aşırı düşünceli bir adamdır.Ama aslında onlar asla birlikte olmaması gereken yasaklı çiftlerdendirler.Birbirlerinin gerçek kimliklerini öğrendiklerinde ise işler biraz değişir.Ama aralarında ki çekim ve görünmez bağ yüzünden de birbirlerinden kopamazlar ve bizlere de keyifle okuyacağımız bir kurgu ortaya çıkıyor.
Mist ve Lily’nin hikayesini mutlaka okumalısınız çünkü özellikle Mist’e aşık olacaksınız benden demesi.