Selam
Direkt başlıyorum, bence bu kitabı hassas kişilerin okumaması gerekiyor çünkü seri katilleri ve cinayetlerini anlatıyor yani bunlardan etkileniyorsanız okumamanızı öneririm onun dışında ilginizi çekiyorsa ve sizde merak uyandırıyorsa iyi bir kitap.
Kitap ve anlatılanlara gelecek olursak da 150 tane seri katilin zaten yaklaşık bir 140 tanesi falan erkek katilden oluşuyor ve erkek katillerin çoğu zevkleri için insanları kullanıp sonra öldürüyorlar yani gerçekten de bu 140 tanenin bir 120 tanesi de kendi zevkleri için cinayet işliyorlar. Geri kalanı da para sıkıntısı yaşayanlar ya da keskin nişancılar, tarikatçılar hani çok nadiren bunlardan var. Kadın katillerin de çoğu maddi çıkarları için, birisi kocasını öldürüyor birisi zenginleri öldürüyor ya da para amaçlı birilerini öldürüyorlar. Ama hepsinin Çocukluğunda yaşadığı bir travması var hepsinin de çocukluğunda yaşadığı zor dönemler olmuş bunun sonucunda psikolojik sorunlardan dolayı buna eğilim gösteriyorlar ama bu tabii ki de onların katil olduğu gerçeğini değiştirmiyor.