Smy

@Lazkizi
2025 336. kitabı
Okunma: 06 Kasım 2025 09:32
Yine beni oldukça etkileyen ve geren bir kitapla ilgili yorum yapmaya geldim.Yazarı ilk defa okuyorum ve çok beğendim.Fazla kitabı ve bilinilirliği yokmuş ama potansiyeli kesinlikle yüksek bence. Honor beyaz atlı prensini bulduğunu zannederken bir şeytanla evlendiğini fark eden genç bir kadındır.Kocası Gideon, güçlü bir Bölge Savcısıdır ama psikopatın önde gidenidir.Bakın öyle böyle psikopat değil ama adam benim hayatımda hiç okumadığım düzeyde ruh hastasıydı.Görünürde çok mutlu evliliği var gibi görünen bu çiftin kapalı kapılar arkasında şiddet ve vahşet dolu bir ilişkisi vardır.Kadını her anlamda suistimal eden bir erkek profili okudum.Çok çok kötüydü. Kendini öldürme derecesine gelen Honor artık kaçması gerektiğini fark eder ve kocasından kaçmayı başarır.Aylarca gizlenip,farklı kimliklerde yaşadıktan sonra yaşlı bir kadının yanında yardımcı olarak çalışmaya başlar. Ciddi travmaları olan bu kadın Helen’in torunu Fox eve gelince eski bir asker olan bu adamdan etkilenir ve yeniden hayata dönmeye çalışır. Bu şekilde travmalı karakterleri zaten çok severim.Honor da Fox da çok güzel yazılmış karakterlerdi.Kitabın ilk 100 sayfası Honor’un hayatı ve yaşadığı dehşeti okuyoruz.Esas adam kitaba bayağı geç giriyor ama bence olması gereken de buydu.Yazar Honor’un istismarını hızlı geçiştirmemiş .Yaşadıklarını anlamamızı istemiş. Ciddi tetikleyici unsurlar ve dark öğeler olan bu kitap herkese göre değil.İstismar mağduru kadın kahraman ve koruyucu Alfa erkek karakter hikayelerini biraz dark sosuyla seviyorsanız kaçırmayın.Ben hemen diğer kitaba geçiyorum.Son olarak; “Allah belanı versin Gideon!!!” Puanım 9/10
Beneath Your BeautifulAdaline Winters · Independently published · 20244 okunma
Ayy senden görüp okumaya başladım ve çok güzel bir kitapp 💘 umarım bizim ülkemizde de çıkar ya
Smy
Beğenmene sevindim iki de çok güzel😍