2025 110. kitabı
Merhabaaa sizlere kalemi ile yeni tanıştığım yazarın kitabıyla geldim ve spor romantiz mi okumayı seviyorsanız tam sizlik hatta şöyle ki ilk okumama rağmen bayıldığım nadir kitaplardan biri diyebilirim sahneleri zaten ayrı olay aşığı oldum. Ardıç üzümlü kekim neredeyse geçmiş sahnesini okurken ağlayacaktım diyebilirim ama kendimi zor tuttum yaşadıkları gerçekten normal değildi bir çocuk için ve Rüyanın ailesinin ve kendisinin çevresinde ne kadar kişi varsa hepsinin Ardıça sahip çıkmaları çocukları gibi görmeleri o kadar güzeldi ki sahneleri okudukça resmen bayıldım diyebilirim. Bir sahnede Ardıça gerçekten çok sinir oldum evet kendisi de minnet duygusu vardı ama bir yandan da rüyayı ilk gördüğü andan beri seviyordu zaten bu yüzden kızdan uzak durması beni sinirlendirdi ama tabii ki kızımız birazcık dişli bir kız olduğu için sonunda onu peşimize sürükledi diyebilirim ve en sevdiğim sahne bu oldu kesinlikle bayıldım yani. Şimdi size kısaca birazcık konusundan bahsedeyim Ardıç Yüksel, soğuk, disiplinli ve başarılı bir boksördür. Çocukken karlı bir havada ölüme terk edilmiş, hayatı onu bulan sıcak bir yuvanın içinde değişmiştir. Bu yuvanın ilk göz ağrısı olan Rüya Soyyiğit’e onu gördüğü anda bağlanır. Rüya Soyyiğit, hayatın güzel yanlarını görmeye adanmış, aşka âşık genç bir kızdır ve en yakın arkadaşı Ardıç’ın da bu hissi tatmasını isteyerek ona birini ayarlamaya çalışır. Ancak bilmediği şey, Ardıç’ın ona senelerdir, çaresiz bir biçimde âşık olduğudur. Rüya’nın, Ardıç’ın kalbini başkasıyla doldurmak için çıktığı bu yolda, en yakın arkadaşının hiç bilmediği yanlarını görmesiyle ona olan bakışı değişir ve bir anda kendini Ardıç’a âşık olmuş halde bulur.
NakavtAyça T. K. · Pukka Yayınları · 2025219 okunma