YARIM KALAN UMUTLAR (Roman/Anı, Yazar/Şair "BEN")
Akla sıkıntılar, dertler geldikçe Kalp daraldıkça yalnızlığa kaçmak ister, yalnız çare olmayacağını anlayınca da kalabalığa kaçması gelir. Ne kalabalık ne de yalnızlık kalbe çare olmaz. canı yakan acılara mutluluk lazımdır. o da çok zordur..... #keşfetbeniöneçıkar #viral #martılar #deniz #yolcu #dostluklar #kalp #hayaller #gönül #düşler, #doğalpapatyalar, #sevgi #türküler #yarımkalanumutlar #roman #anı,#gerçekhayat #gerçeksevdalar #şiir #sevgi #edebisözler #yazar #şair #HüseyinBeştaş YouTube kanalım ‎⁨#HüseyinBeştaş3473⁩
Hüseyin Beştaş